1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MELİZ İÇİN ADALET!
MELİZ İÇİN ADALET!

MELİZ İÇİN ADALET!

İmza kampanyası başlatıldı!

A+A-

Mahkeme Ada Hospital sahipleri Dr.Mehmet Ali Tunçbilek ile eşi Dr. Verda Özkent Tunçbilek ile hemşire Okburan’ı yargılandıkları dörder davadan suçsuz bularak beraat ettirdi.

Dr. Fahri Karagözlü, çocuk düşürmeye teşebbüs, hamileliği yasadışı sonlandırma ve çocuğun doğumunu gizleme davalarından suçlu bulunarak 5 yıl hapse mahkûm edildi

NARKOZCUYA 4, EBEYE 2 YIL: 

Çocuk düşürmeye teşebbüs, hamileliği yasadışı sonlandırma davalarından suçlu bulunan Dr. Rasiha Serdaroğlu 4, Ebe Ayşegül İşbilen ise çocuk düşürmeye teşebbüs suçundan suçlu bulunarak 2 hapisle cezalandırıldı.

MELİZ İÇİN İMZA KAMPANYASI

“Yasa dışı kürtaj” davasında 5 aylık kürtaj olan Meliz Akçal'a verilen 9 aylık ceza için imza kampanası başlatıldı. change.org üzerinden başlatılan imza kampanyasında "Meliz için adalet" istendi.

Kampanya açıklamasında şöyle denildi: "Genç bir kadın, doğacak çocuğa bir gelecek veremeyeceğine inandığı ve kürtaj olduğu için hapisteyken, bunun üzerinden para kazananlar beraat edip zafer pozları veriyorlar. Daha kaç yasadışı is yaptıkları belli olmayanlar, suç dosyası kabarık olanlar dışarıda, hayatlarına devam edecek, medyanın hedef gösterdiği, günah keçisi yaptığı genç kadınsa tüm yapan ve yaptıranlar adına tekbaşına ceza çekecek. Bu mu adalet?"

İmza kampanyasına destek vermek için bu linke tıklayabilirsiniz: https://goo.gl/eqdUaA

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.