1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MESAİ SONRASI...
MESAİ SONRASI...

MESAİ SONRASI...

Mesai sonrası

A+A-

Olayın meydana geldiği bölge, gölete yaklaşık 50 metre yakınlıkta olmasına rağmen mandıra yapımı için nasıl izin verildiği bir başka skandal yaratan unsur.

Selvi ağaçları ve sulanması için kurulan damlama sulama sistemleri izinsiz olduğu gerekçesiyle mesai sonrası dozerle söküldü.

Beşok Atlı Sporlar ve Binicilik Kulübü yanında bulunan kısmen Kulübe kısmense Orman Dairesine ait olduğu iddia edilen araziye ekilen selvi ağaçları ve sulanması için kurulan damlama sulama sistemleri izinsiz olduğu gerekçesiyle Lefkoşa Kaymakamı Alkan Değirmencioğlu'nun bizzat nezaret ettiği ve yönettiği bir operasyonla 21 Mayıs tarihinde mesai sonrası dozerle söküldü.

Haspolat ağıllar bölgesinde meydana gelen olayda, yaklaşık 1 metre boyunda olan 15 kök selvi ağacını dozerle sökülerek katledilmesine bölgede bulunan diğer ağıl sahiplerinden tepki geldi.  Bu olayın bilinçsiz kişiler tarafından yapılmayıp bizzat kaymakamın yönettiği bir operasyonla sökülmesi ülkemizin doğasının kimlerin ellerinde olduğunu gösteriyor.

Olayın meydana geldiği bölgenin, gölete yaklaşık 50 metre yakınlıkta olmasına rağmen mandıra yapımı için nasıl izin verildiği bir başka skandal yaratan unsur. Bu konular hakkın kaymakamlıktan açıklama bekliyoruz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.