1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MİDESİNDEN BAKIN NE ÇIKTI!
MİDESİNDEN BAKIN NE ÇIKTI!

MİDESİNDEN BAKIN NE ÇIKTI!

midesinden 18 paket;

A+A-

Rum Polisi Narkotikle Mücadele Birimi’nin Limasol’da yaptığı bir operasyonda, 39 yaşındaki bir kişinin tasarrufunda, 50 kilo Hint keneviri ile 2 kilo eroin ele geçirildiği haber verildi.

Fileleftheros ve diğer gazetelerde geniş bir şekilde yer alan haberde, Limasol bölgesindeki bir depoya saklanmış şekilde ele geçirilen uyuşturucuların piyasa satış değerinin, yaklaşık 1 milyon Euro civarında olduğu kaydedildi.

Polisin olayla ilgili 39 yaşındaki şahsı tutukladığını ifade eden gazete, bahse konu kişinin, uyuşturucuları işvereninin deposuna sakladığını kabul ettiğini, fakat başka hiçbir soruya yanıt vermediğini aktardı.

Haberde, Limasol Kaza Mahkemesi’nin, 39 yaşındaki şahsın, sekiz gün boyunca tutuklu kalmasına karar verdiği de ifade edildi.

Öte yandan gazete, kovuşturma makamlarının, polis tarafından yakalanan kişinin, KKTC’den Güney Kıbrıs’a uyuşturucu madde nakleden veya Güney Kıbrıs’a yurt dışından uyuşturucu ithal eden bir çeteye mensup olduğunu düşündüklerini de öne sürdü.

HOLLANDALI’NIN MİDESİNDEN 18 PAKET KOKAİN ÇIKTI

Gazete başka bir haberinde ise, geçtiğimiz gün midesindeki kokain paketleriyle Güney Kıbrıs’a giriş yapmaya çalışırken, Larnaka Havalimanı’nda yakalanan Hollandalı şahıstan, 18 uyuşturucu paketi çıktığını yazdı.

Hollandalı şahsın Larnaka Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tutulmaya devam ettiğini yazan gazete, uyuşturucu maddelerin ise, miktarının tam belirlenmesi için Polise teslim edildiklerini ekledi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.