1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MUCİZE KURTULUŞ!
MUCİZE KURTULUŞ!

MUCİZE KURTULUŞ!

Allah Korudu

A+A-

Direksiyon hakimiyeti kaybedilerek tarlaya uçan ve hurdaya dönen aracın sürücüsü ve içerisindeki 4 yolcu kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.Hüseyin Çiçek

Gazimağusa’ya bağlı Tuzla-Mutluyaka köyleri arasında önceki gece meydana gelen trafik kazası, büyük bir şans eseri ucuz atlatıldı. 

Direksiyon hakimiyeti kaybedilerek yoldan çıka ve tarlaya uçan kiralık aracın sürücüsü hafif şekilde yaralanırken araçta yolcu olarak bulunan 4 kişi kazayı burnu bile kanamadan atlattı.

Polisten alınan bilgiye göre Tuzla-Mutluyaka yolunda meydana gelen trafik kazası, Masimba Leeroymutuke isimli sürücünün, Tuzla-Mutluyaka istikametinde seyrettiği sırada yönetimindeki ZMM 255 plakalı kiralık aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkıp bir takla atması sonucunda meydana geldi. Kaza sonucunda araç hurdaya dönerken araç sürücüsü Masimba Leeroymutuke ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre Leeroymutuke’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

dialog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.