1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MÜZİK YARIŞMASINA KATILAN OKULLARIN ÖĞRETMENLERİ
MÜZİK YARIŞMASINA KATILAN OKULLARIN ÖĞRETMENLERİ

MÜZİK YARIŞMASINA KATILAN OKULLARIN ÖĞRETMENLERİ

Performans gösteren okulların müzik öğretmenleri ve okul yetkilileri, Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu’nu ziyaret etti.

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığı ve Telsim işbirliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen “Telsim Freezone Liselerarası Müzik Yarışmasında” performans gösteren okulların müzik öğretmenleri ve okul yetkilileri, Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu’nu ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Arabacıoğlu, bir araya gelme amaçlarının Telsim ile yapılacak olan diğer organizasyonları değerlendirme olduğunu söyledi.

Gençler için sosyal etkinliklerin büyük önem taşıdığını belirten Arabacıoğlu, “Bir siyasetçi olarak düzenlenen müzik yarışmasının bir parçası olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyuyorum” dedi.

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ise, katılım gösteren tüm  okullara teşekkür ederek, bir sonraki yıl için şimdiden planlama yapılacağını; diğer okulların da katılımı için girişim yapacaklarını; gelecek yıl yarışma için daha büyük ve akustiği olan bir salonda yer almayı umut ettiklerini belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.