1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. NAMİ: ‘‘DERNEĞE KAPILARIMIZ HER ZAMAN AÇIK’’
NAMİ: ‘‘DERNEĞE KAPILARIMIZ HER ZAMAN AÇIK’’

NAMİ: ‘‘DERNEĞE KAPILARIMIZ HER ZAMAN AÇIK’’

Dışişleri Bakanı Özdil Nami’nin bugün, Ertan Ersan başkanlığındaki Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği heyetini kabul etti.

A+A-

Dışişleri Bakanı Özdil Nami’nin bugün,  Ertan Ersan başkanlığındaki Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği heyetini kabul etti.

Enformasyon Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Başkanı Ertan Ersan yaptığı konuşmada, kabule olanak sağlaması nedeniyle Dışişleri Bakanı Özdil Nami’ye teşekkür etti.

Dışişleri Bakanı Nami ise, Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Derneğin hassasiyetlerini bildiğini; Dernek ile Dışişleri Bakanlığı arasındaki kurumsal ilişkilerin her zaman devam edeceğinin söyledi.

Nami, Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği’nin gündeme getirdiği konularla ilgili olarak Bakanlığı’nın gereken desteği vereceğini; konuları yakinen takip edeceğini ifade ederek, Derneğe kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti

ERSAN

Dernek Başkanı Ertan Ersan ise konuşmasında, Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği olarak, Dışişleri Bakanı Nami’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini, Kıbrıs konusunda çok zorlu bir süreçten geçildiğinin farkında olduklarına işaret etti.

Dışişleri Bakanı Özdil Nami’nin zorlukların üstesinden gelebilecek bilgi, beceri ve donanıma sahip olduğunu ifade eden Ersan, Nami’ye çalışmalarında başarı diledi.

Ertan Ersan, 21 Aralık Şehitler Haftası’nda da “Şehitler Ölmez Albümü”nün 8’nci sayısını yayımlayacaklarını ifade ederek, Dernek olarak artık savaşların olmaması dileğinde bulundu.

Ersan görüşmede, Güney Kıbrıs’taki şehitliklerin durumunu dile getirerek, Dışişleri Bankı Nami’den bu konuda destek istedi.

TALU

Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Girne Şube Başkanı Ersoy Talu ise, Taşkent şehitlerinin kayıp ikinci otobüsünün halen bulunamadığını; bu konuda Otonom Kayıp Şahıslar Komitesi nezdinde yaptıkları girişimleri anlatarak, Dışişleri Bakanı Nami’den destek talep etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.