1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. NE MUTLU Kİ BÖYLELERİ DE VAR
NE MUTLU Kİ BÖYLELERİ DE VAR

NE MUTLU Kİ BÖYLELERİ DE VAR

sık sık gündeme gelen avlanmayan köpekleri acımasızca vuran avcıların yanı sıra

A+A-

Çakırtaş’ın hayvan sevgisi bir başka

Doğancılı Hakkı Çakırtaş, çocukluğundan beri hayvanlara ilgi duyduğunu, bu nedenle başta köpekler olmak üzere birçok hayvanı beslediğini ve sevdiğini söyledi.

Hakkı Çakırtaş, üç adet av köpeği olduğunu, köpeklerine birer çocuk gibi baktığını ve onları büyük bir sevgi ile sevdiğini söyledi. Çakırtaş, Doğancı’da bulunan arazisine her gün köpekleri ile birlikte gitmekten büyük zevk aldığını ve onların hayat kaynağı olduğunu söyledi. Çakırtaş, zaman zaman bölgesinde sahipsiz köpekler olduğunu gördüğünü ve ilgililerin bu köpeklere sahip çıkarak onların bakımını üstlenmelerini ve kişileri köpek beslemek için teşvik ederek onların da köpekleri sahiplenmelerini sağlamalarını istedi.

Doğancı’da ovada rast geldiğimiz Hakkı Çakırtaş’ın köpeklere olan sevgisini gördük ve onu köpekleri ile fotoğrafladık. Çakırtaş’ın, köpeklerine verdiği her komutu yaptıkları, otur denince oturdukları, kalk deyince kalktıklarını ve sarıl bana dediğinde sarıldıkları gözlerden kaçmadı.

Çakırtaş son olarak esprili bir şekilde, “İki ayaklılar ile uğraşmaktansa bu dört ayaklılar ile uğraşmayı ve onları sevmeyi tercih ederim” dedi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.