1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “NEO-LİBERAL DÖNÜŞÜM” SEMPOZYUMU
“NEO-LİBERAL DÖNÜŞÜM” SEMPOZYUMU

“NEO-LİBERAL DÖNÜŞÜM” SEMPOZYUMU

“Neo-Liberal Dönüşüm: Boyutları ve Sonuçları" sempozyumu 30 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

A+A-

SEMİNERİN AÇILIŞI ÇARŞAMBA SAAT 10.00’DA LAÜ’DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen “Neo-Liberal Dönüşüm: Boyutları ve Sonuçları" sempozyumu 30 Ekim - 1 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

LAÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Neo-liberal dönüşümün ekonomik, sosyal, siyasal ve yönetimsel boyutları ve sonuçlarının irdelenmesi amacıyla düzenlenen sempozyumun açılışı 30 Ekim Çarşamba günü saat 10.00’da Üniversite’nin Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi Konferans Salonu’nda yapılacak.

Sempozyumun açılış konferansını LAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gencay Şaylan verecek.

Neo-liberal dönüşüm, global bir perspektifle değerlendirileceği ve Kıbrıs açısından da yansımaları tartışılacağı Sempozyum’da gerçekleştirilecek paralel oturumlarla “Neo-liberalizme Teorik Yaklaşım, Avrupa Birliği, Euro Krizi, Borç Krizi, Küreselleşme, Küresel Kriz, Uluslararası Kuruluşlar, Çok Uluslu Şirketler, Hukuk, Ekonomi: uluslararası ticaret, özelleştirme, gelir dağılımı, istihdam, dış yardımlar, borçlanma, vergilendirme, kamu harcamaları, sübvansiyonlar, Uluslararası İlişkiler, Finans, Çevre ve Sorunları, Tarih, Eğitim, Sağlık, Ulaşım, Yönetim, Kamu Yönetimi, Örgütler ve Uluslararası Boyutları, Toplumsal Cinsiyet” gibi konular ele alınıp tartışılacak.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.