1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. O Damat Adayı Vefat Etti!
O Damat Adayı Vefat Etti!

O Damat Adayı Vefat Etti!

Gündemi sallayan o damat adayı hayatını kaybetti!

A+A-

Evlilik programlarının damat adayı George Khotivari'nin vefat ettiği öğrenildi.

‘Evleneceksen Gel’ adlı evlilik programının damat adaylarından olan ve şarkıcılık yapan George Khotivari’nin, hayatını kaybettiği haberini Tuğba Özay verdi.
 
En son Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın birlikte sundukları, ‘Evleneceksen Gel’ adlı evlilik programının damat adaylarından olan ve şarkıcılık yapan George Khotivari’nin, hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Genç şarkıcının vefat ettiğini Tuğba Özay, OnurAkayMedya’da yazdığı yazısında duyurdu.
Evlilik programlarından tanınan Gürcistanlı George Khotivari’nin bir süredir kanserle savaştığı ve geçtiğimiz Kasım ayında hayatını kaybettiği öğrenildi. Khotivari, Gürcistan’da toprağa verildi.
--3249906.jpeg
EROTİK FİLM OYUNCUSU ÇIKMIŞTI!
 
Gürcistanlı George Khotivari, annesi Tsira Khotivari ile birlikte 1999 yılında Türkiye'ye göç etmişti. Annesi daha sonra bir Türk’le evlendi ve Müslüman oldu. Khotivari, liseyi Türkiye'de okuduktan sonra Gürcistan'da müzik eğitim aldı. Türkiye'ye tekrar geldiğinde annesinin isteği üzerine 2012 yılında bir evlendirme programına katılan Khotivari, daha sonra farklı kanallardaki evlendirme programlarında kendisine eş aramıştı. En son Seda Sayan'a katılan Khotivari'nin Bodrum Türkbükü'nde çekilen +18'lik filmde rol aldığı ortaya çıkınca, programdan ayrılmak zorunda kalmıştı. Daha sonra Khotivari, erotik filmlerde oynadığını doğrulamış ve "Bana bu konuda kimse bir şey sormadı, ben de söylemedim" demişti. Khotivari, Hande Ataizi'nin sunduğu programda ise Yıldız Tilbe'ye evlilik teklifi etmişti.
--3249905.jpeg
 
SEDA SAYAN ÇOK SİNİRLENMİŞTİ!
 
Seda Sayan çıkan bu haberlere çok sinirlenmiş ve basın açıklaması yaparak, “Zaten bu insan bütün izdivaç programlarına evlenmek için çıkmış. Esra Erol'dan Hande Ataizi'ne kadar hepsinin programında çıkmış.” demişti.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.