1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 'O'DA PERİŞAN OLDU....
'O'DA PERİŞAN OLDU....

'O'DA PERİŞAN OLDU....

Motosikletli Gürsel Özdürak'ın önünü tıkayıp...

A+A-

Karaoğlanoğlu’nda motosiklet sürücüsü 26 yaşındaki Gürsel Özdurak’ın önünü tıkayarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla 3 günden beridir poliste tutuklu olan araç sürücüsü Ecevit Karahüseyin dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Zanlı Ecevit Karahüseyin, ileride görülecek davalarında hazır olmasının sağlanabilmesi için teminat şartlarını yerine getirmesi şartıyla davaları görülünceye kadar teminatla serbest bırakıldı. Zanlının ayrıca davaları görülünceye kadar sürüş ehliyetine de el kondu.

Girne Kaza Mahkemesi’nde görüşülen teminat duruşmasında polis çavuşu Ümit Kahveci iddia makamının tanığı olarak dinlendi. Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şubesi’nde görevli Ümit Kahveci, araç sürücüsü Ecevit Karahüseyin’in “Dikkatsiz sürüş nedeniyle ölüme sebebiyet verme” suçundan methaldar olduğunu söyledi.

Polis çavuşu Ümit Kahveci, KKTC vatandaşı olan zanlı hakkında soruşturmanın tamamlandığını belirterek, ileride yargılanacak olan zanlının mahkemede hazır olmasının sağlanabilmesi için uygun bir teminata bağlanmasını istedi.

Savcı Özlem Tümer, zanlının yurtdışına çıkışının yasaklanıp, seyahat belgelerine el konulması ve KKTC vatandaşı bir kefilin 100 bin TL kefalet senedini imzalaması karşılığında yargılanıncaya dek teminatla serbest bırakılmasını talep etti.

Avukat Gürcan Bayramoğlu’nun teminat şartlarına itiraz etmemesinin ardından Ceza Davaları Yargıcı Şerife Katip Kır, zanlının yargılanmadan kaçmasının önlenip, mahkemede hazır bulunmasının sağlanabilmesi için teminat şartlarını yerine getirmesi şartıyla serbest bırakılmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.