1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖFKELİ DAMAT TEMİNATLA SERBEST
ÖFKELİ DAMAT TEMİNATLA SERBEST

ÖFKELİ DAMAT TEMİNATLA SERBEST

Öfkeli damat teminatla serbest

A+A-

Öfkesine yenik düşerek sorun yaşadığı eşinin annesine ait aracı kundaklayan Orhan Şekerci aleyhindeki soruşturma tamamlandı

Devrim DEMİR

Eşinin ailesi ile bir süreden beridir sorun yaşayan ve Kızılbaş’ta eşinin annesine ait MV 202 plakalı araca yanıcı madde dökerek yaktığı gerekçesi ile tutuklu bulunan Orhan Şekerci aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Şekerci, dün teminat talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli yargıç Tacan Reynar, zanlının yurt dışına çıkışını yasaklayarak, KKTC vatandaşı 1 kişinin imza edeceği 100 bin TL’lik kefalet senedi imza ederek serbest bırakılmasına karar verdi.

İleride yargılanacak

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Redif,  zanlı Orhan Şekercinin 1 Şubat 2017 tarihinde, saat 3.00 sıralarında Lefkoşa Kızılbaş Bölgesinde, Şht. Doğan Ahmet Haşim Sokak üzerinde, Evren Kasapoğlu’na ait MV 202 plakalı salon araç üzerine, muhtemelen yanıcı madde döküp yaktığı gerekçesi ile tutuklandığını anımsattı.

Polis aracın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olduğunu ancak çıkan yangında söz konusu aracın yanında park halinde bulunan ve Mehmet Mahsenoğlu’na ait FT 691 plakalı aracın da sol arka tamponunun yanarak hasara uğratıldığını belirtti. Redif, mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ve zanlının ileride görüşülecek davalarında hazır olmasını sağlamak maksadı ile uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Havadis

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.