1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖĞRETMENLER ZEHİRLENDİ
ÖĞRETMENLER ZEHİRLENDİ

ÖĞRETMENLER ZEHİRLENDİ

Öğretmenler zehirlendi

A+A-

Dipkarpaz İlkokulu öğretmenleri dün sabah okulda topluca kahvaltı etti, öğleden sonra kantincinin 3 yaşındaki oğlu da dahil kahvaltıya katılan öğretmenlerin tümü hastanelik oldu

Dipkarpaz İlkokulu öğretmenleri dün sabah yaptıkları kahvaltı sonrasında hastanelik oldu. Kahvaltıya eşlik eden kantin işletmecisinin 3 yaşındaki oğlu da dahil olmak üzere 14 kişi öğleden sonra karın ağrısı ve kusma şikayetiyle hastanelik oldu.

Zehirlenen 13 öğretmen ve 3 yaşındaki çocuğun gıda zehirlenmesine maruz kaldığı bildirilirken, 14 hastadan dördü, durumlarındaki ciddiyet nedeniyle Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, diğerlerinin tedavisi ise Yenierenköy Sağlık Merkezi’nde sürüyor.

Eğitim-Öğretim yılının son günleri olması nedeniyle Dipkarpaz İlkokulu’nda görev yapan 13 öğretmenin dün sabah okulda topluca kahvaltı yaptığı, okul kantinin işletmecisinin 3 yaşındaki oğlunun da kahvaltıya eşlik ettiği öğrenildi.

Öğleden sonra saat 14.30 itibarıyla okuldaki kahvaltıya katılanların tümü aynı şikayetlerle Yenierenköy Sağlık Merkezi’ne başvurdu.

Gıda zehirlenmesi teşhisi konulan hastalara serum tedavisi uygulanırken, durumları daha ciddi görülen 4 öğretmen Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Hastanede çalışan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir görevlinin verdiği bilgide, öğretmenlerin gıdaya bağlı zehirlenme yaşadığı ancak bunun kesin olarak alınan kahvaltıya bağlı olduğunun söylenemeyeceği belirtildi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.