1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. OLAY YARATACAK SÖZLER!
OLAY YARATACAK SÖZLER!

OLAY YARATACAK SÖZLER!

Vazgeçin yoksa;

A+A-

SERDAR DENKTAŞ EYLEMCİLERDEN BİR HEYETİ KABUL ETTİ

”366 İnisiyatifi” ile Vakıflar Bankası’ndaki işlerinden durdurulacak 24 kişi Cumhuriyet Meclisi önünde eylem yaptı.

İşten durdurma kararından vazgeçilmesi talebiyle gerçekleştirilen eyleme, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı  Hüseyin Özgürgün de katılarak destek belirtti ve eylemde bir konuşma yaptı.

Özgürgün, konuşmasında, UBP’nin 2009 yılında iktidara geldiğinde kendilerinden önceki hükümet tarafından işe alınan 3 bin 500 kişiyi durdurmadığını; CTP-BG/DP-UG  hükümetinin şimdi UBP döneminde alınanları durdurduğunu; bu karardan vazgeçilmemesi halinde iktidara geldiklerinde kendilerin de aynı şeyi yapacağını söyledi.

366 İnisiyatifi Kurucusu ve Sözcüsü Sadık Gardiyanoğlu da, savcılığın  işten durdurulacak 366 kişinin tekrar işe alınmaları yönünde görüş sunduğunu savundu ve eğer bu 366 kişi işiten durdurulacaksa 2004’ten bu yana işe alınan tüm geçicilere aynı uygulamanın yapılması gerektiğini dile getirdi.

Gardiyanoğlu, Vakıflar Bankası Yönetim Kurulu’nun ise, “işe alımlarla ilgili tam yetkili olduğunu ve 24 kişinin tümünün elinde kadro yazısı bulunduğunu” belirtti.

DENKTAŞ EYLEMCİLERİ KABUL ETTİ

Bu arada, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Meclis önünde eylem yapan  “366 İnisiyatifi” ile Vakıflar Bankası’ndan durdurulacağı açıklanan 24 kişiyi temsil eden bir heyeti kabul etti.

Meclis Mavi Salon’da yer alan görüşme saat 11.40’ta başladı.

Eylem, eylemcileri temsilen bir heyetin Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş’la görüşmesinin ardından saat 12:00 sıralarında tamamlandı.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.