1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. OLAYLARIN BÜYÜMESİNDEN ENDİŞE EDİLİYOR!
OLAYLARIN BÜYÜMESİNDEN ENDİŞE EDİLİYOR!

OLAYLARIN BÜYÜMESİNDEN ENDİŞE EDİLİYOR!

Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

A+A-

Doğanköy’de cumartesi sabahı ‘yüksek seste müzik dinleme’ nedeniyle çıkan kavgada Fevzi Budak’ı bıçakla ağır yaralayan Burak Güler, davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderildi

Elmas TOKAY

Doğanköy’de cumartesi sabahı yüksek seste müzik dinleme nedeniyle, aynı sitede kalan komşular arasında çıkan tartışma ve kavga neticesinde yaşanan bıçaklama olayıyla ilgili polis soruşturması henüz tamamlanmadı ancak, komşusunu bıçakla ağır yaralayan Burak Güler ‘olayların büyüyebileceği’ endişesi nedeniyle teminata bağlanarak cezaevine gönderildi.

Olayda yaralanan Fevzi Budak’ın ise hayati tehlikeyi atlattığı, ancak iç kanamasının devam ettiği ve dalağının alınma riski bulunduğu bildirildi.

“Adam öldürmeye teşebbüs” suçlamasıyla tutuklanan Burak Güler, 3 günlük tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün teminata bağlanılmak üzere yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu’nun huzurunda görüşülen teminat duruşmasında, KKTC Başsavcılığı adına savcı Emine Taşkın, tanık olarak Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görev yapan Müfettiş Muavini Hüseyin Zaifer’i dinletti.

Zaifer, verdiği şahadette, soruşturmanın tamamlanmadığını ancak zanlının tahkikata etki etme olasılığının kalmadığını belirtti. Zanlı Güler’in KKTC vatandaşı olduğu kaydeden Zaifer, ancak zanlı aleyhindeki suçun müebbet hapislik öngörülen ciddi suç olduğunun altını çizdi.

Müşteki Fevzi Budak ile zanlının aynı sitede yaşayıp komşu olduklarına değinen Zaifer, zanlının serbest kalması halinde olayların büyüme ihtimalinin olacağına dikkat çekti. Zaifer, bu aşamada zanlının davalarında hazır olacağı uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Sunulan şahadeti dikkate alan Yargıç Mesut Mesutoğlu, bu aşamada suçun vahametine de değinerek zanlı Burak Güler’in 1 ayı geçmemek şartıyla davaları görüşülünceye kadar hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.