1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “ÖLDÜRECEĞİM SENİ MUSTAFA!”
“ÖLDÜRECEĞİM SENİ MUSTAFA!”

“ÖLDÜRECEĞİM SENİ MUSTAFA!”

“Öldüreceğim seni Mustafa!”

A+A-

Kendisine uyuşturucu vermedi diye Uğur Özbayır’ı jiletlediği ileri sürülen Mehmet Mavideniz, mahkemede krize girince ortalığı birbirine kattı, polise saldırdı

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da daha önce de birçok suçtan mahkeme huzuruna çıkarılan Mehmet Mavideniz’in, bu kez kendisine uyuşturucu vermediği gerekçesiyle Uğur Özbayır’ı jiletle yaraladığı ileri sürüldü.
Polis tarafından gözaltına alınan ve dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi huzuruna teminat maksatlı çıkarılan Mavideniz, cezaevine gönderileceğini duyunca kriz geçirdi ve mahkemenin altını üstüne getirdi.
Mahkemede görev yapan polis memuruna ağza alınmayacak küfür ve tehditler savuran Mavideniz güçlükle polis arabasına bindirilerek cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu vermeyince çılgına döndü
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Löğmen Yücetürk, zanlı Mehmet Mavideniz’in 26 Ekim 2016 tarihinde saat 13.00 raddelerinde, Gazimağusa’da Neşe sokakta, kendisine uyuşturucu madde vermediği gerekçesi ile tasarrufunda bulundurduğu jilet ile Uğur Özbayır’ın sağ kolundan yaraladığını söyledi.
Polis, zanlının olay yerinde bulduğu kürek ile Özbayır’ın el ve ayaklarına vurarak darp ettiğini aktardı.
 
“Ben kesmedim o kendisini kesti…”
Zanlının birçok sabıkası bulunduğuna işaret eden Yücetürk, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, zanlının davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.
Mahkemede söz alan zanlı Mehmet Mavideniz, müşteki Uğur Özbayır’ı kendisinin yaralamadığını iddia eetti.
Özbayır’ın kendisini kestiğini ve annesinin de yönlendirmesi ile suçu kendi üzerine attığını ileri süren zanlı serbest bırakılmasını istedi.

Davalarını içerde bekleyecek
Huzurundaki şahadet ve beyanları değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının sık sık kendine zarar veren biri olduğunu ve dışarda kalması halinde suç işlemesinin kuvvetle ihtimal olduğu yönünde bulgu yaptı.
Hacımulla, zanlının kendi güvenliğini de göz önünde bulundurduğunu söyledi ve zanlının davaları görüşülünceye kadar ve her halükarda 1 ayı aşmayan bir süre için hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’nde muhafaza edilmesi yönünde emir verdi.

Çıkışta kriz geçirdi…
Mahkeme çıkışında sinir krizi geçiren ve kendini duvardan duvara vurmaya çalışan Mavideniz, kendisini engellemeye çalışan mahkeme polisi Mustafa Mendeli’ye de “Seni öldüreceğim Mustafa” diyerek tehditte bulundu, Ağza alınmayacak küfürler savuran Mavideniz, uzun uğraşlar sonucu polis arabasına konarak cezaevine gönderildi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum