1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖLÜMDEN DÖNDÜ!
ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Feci kaza!

A+A-

Aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında, 29 yaşındaki kadın sürücü Shaira Yanarateş ölümden döndü

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da Çanakkale bölgesinde dün sabah saatlerinde, aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 29 yaşındaki kadın sürücü Shaira Yanarateş yaralandı. 

Polisten alınan bilgiye göre kaza dün saat 09.00 sıralarında Şehit İbrahim Kazım Caddesi üzerinde,  Shaira Yanareteş  isimli sürücünün yönetimindeki HK 842 plakalı aracı ile süratli ve dikkatsiz bir şekilde çembere girmesi ve direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşti.

Direksiyon hakimiyeti kaybedilerek kontrolden çıkan HK 842 plakalı araç önce kaldırıma çarparak takla attı ardından da yol kenarında park halinde bulunan Aykut Çirik’in sorumluluğundaki  KT 082 plakalı aracın arka kısmına çarparak durabildi.

 

İmdadına sağlık ekibi yetişti

Kazadan sonra tavanı üzerinde duran araçta sıkışan Shaira Yanarateş, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis sağlık ekiplerinin yardımıyla çıkarılarak yaralı vaziyette Gazimağusa Devlet hastanesi’ne kaldırıldı.

Yetkililerden, hayati tehlikesi bulunmayan Yanarateş’in hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olduğu öğrenildi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.