1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖLÜMLE DANS!
ÖLÜMLE DANS!

ÖLÜMLE DANS!

Hergün bir tehlike...

A+A-

Mandırasına gitmek için bozuk ve kaygan yolu kullanan Osman Tilki her gün tehlike atlattığını söyledi

Hüseyin ÇİÇEK

İskele’ye bağlı Ağırllar köyünde yaşayan Osman Tilki isimli vatandaş mandırasına gitmek için her gün ölüm tehlikesini göze alarak yola çıktığını söylüyor.

Mandırasına giden yolun çok bozuk olduğunu özellikle kış aylarında yağan yağmurla birlikte tam bir çamur deryasına dönen yol için kaymakamlıktan yardım istediğini ancak bütçesinde para olmadığı için kendisini İskele Belediyesine yönlendirdiğini aktardı. 

Belediye başkanına durumu ileterek havara dökülüp zeminin sertleştirilmesini istediğini anlatan Tilki, başkanın ilk etapta kendisine söz verdiğini, hatta iş makinelerini gönderdiğini ancak daha sonra Altınova köyü muhtarı Erbil Kara’nın konu arsanın kendisine ait olduğunu söyleyerek itiraz etmesi üzerine başkanın iş makinelerini geri çektiğini ifade etti.

İskele Belediyesi ve kaymakamlığa çağrı yapan Tilki, bölgenin aynı zamanda av bölgesi olduğunu belirterek, “Haydi biz tehlikenin farkındayız, bölgeyi bilmeyen avcılar yağmurlu havalarda ne yapacak, bu yolun düzeltilmesi için, gereken önlemin alınması için birinin ölmesi mi gerekiyor” dedi.

 

Erbil Kara: Tarla tapulu malım

Diyalog muhabirinin görüşlerine başvurduğu Altınova köyü muhtarı Erbil Kara ise konu yolun geçtiği arsanın kendisinin tapulu malı olduğunu, babasından kendine kaldığını söyleyerek, “Osman’a karşı herhangi bir art niyetim yok, ancak yol yapılmasına izin verirsem bu sefer yabancı kişilerde arsamı kullanacak” şeklinde konuştu.

Diyalog

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.