1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. OMZUNA BIÇAK SAPLADI!
OMZUNA BIÇAK SAPLADI!

OMZUNA BIÇAK SAPLADI!

Kavganın sonu hastanede bitti

A+A-

Küçük kaymaklıda önceki gece Oktay Çil ile aralarında çıkan tartışma sonucu Çil’i omzundan yaralayan Umut Büyükaslan teminata bağlandı

Devrim DEMİR

Lefkoşa- Küçük Kaymaklı bölgesinde önceki gece aralarında tartışma çıkan Oktay Çil ve Umut Büyükaslan arasındaki kavga karakolda bitti. Birbirlerini ciddi şekilde darp ettikten sonra, Çil’i omzundan bıçakla yaralayan Büyükaslan aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Büyükaslan dün teminat talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Mahkeme, zanlının davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak, KKTC vatandaşı 2 kefilin imza edeceği 30’ar bin TL’lik kefalet senedi imza ederek serbest bırakılmasına karar verdi.

Kavganın sonu hastanede bitti

Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru Ali Gencer, olayla ilgili bulguları aktardı.

Gencer, zanlı Umut Büyükaslan’ın 19 Nisan tarihinde saat 21.30 sıralarında, Küçük Kaymaklı’da Oktay Çil ile aralarında çıkan tartışma sonucu birbirlerinin vücutlarına elleri ile gelişigüzel vurup kavga ettikleri sırada Büyükaslan’ın tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçakla Çil’i sol omuz kısmından hafif şekilde yaraladığını mahkemeye aktardı.

Soruşturmanın tamamlandığını olayda kullanılan bıçağın emare olarak alındığını belirten Gencer, zanlının yargılanıncaya kadar mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Kendini savunmak için yaptığını söyledi

Teminat talebi üzerine söz alan zanlı Büyükaslan, Çil’in evine geldiğini ve kendisine saldırdığını daha sonra dışarı çıktıklarını araya girenlerin kavgayı ayırdığını ancak Çil’in kendisine yeniden saldırmak için geldiği sırada bıçakla yaraladığını iddia ederek kendini savundu.

Havadis

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.