1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “ÖNCE KADIN“ DEDİ
“ÖNCE KADIN“ DEDİ

“ÖNCE KADIN“ DEDİ

İş Kadınları Derneği ile Telsim, kadınların Kıbrıs ekonomisine daha fazla katılmasını sağlamak amacıyla;

A+A-

İş Kadınları Derneği ile Telsim, kadınların Kıbrıs ekonomisine daha fazla katılmasını sağlamak amacıyla “Önce Kadın” konulu bir proje için protokol imzaladı.

Telsim’den yapılan açıklamaya göre, Telsim Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen imza törenine Telsim Genel Müdürü Rasim Karas, Telsim Genel Müdür Yardımcısı  Fevzi Tanpınar, İş Kadınları Derneği Başkanı Birgül Beyatlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Şenay Ekingen ve Semral Erel ile kibristailan.com’un Direktörü Taha Ersan katıldı.

İş Kadınları Derneği ile Telsim’in hayata geçireceği “Önce Kadın İlan Servisi” sayesinde, üreten kadınlarımızın el emeği ürünleri ücretsiz olarak, bir SMS ile KKTC’nin en büyük e-ticaret platformlarından kibristailan.com’da alıcıyla buluşacak.

Telsim Genel Müdürü Rasim Karas , konuyla ilgili açıklamasında, Telsim olarak, daha iyi bir gelecek için “Önce Kadın” dediklerini söyledi. Karas, “Güçlü kadın güçlü toplum demektir. Kadının ekonomik anlamda güveni arttıkça, topluma da katkısı artacaktır” dedi.

İş Kadınları Derneği Başkanı Birgül Beyatlı ise Başarılı İş Kadınları Ödül Töreni’ne de sponsor olarak destek veren Telsim’le ikinci bir işbirliği yapacakları için mutluluk duyduğunu dile getirdi. Beyatlı, Türkiye’de uygulanmış  olan “Önce Kadın” projesini Kıbrıs’ta Telsim ile birlikte hayata geçirecekleri için mutlu olduklarını söyledi.

kibristailan.com Direktörü Taha Ersan ise Telsim’in sosyal sorumluluk projelerini takdirle takip ettiğini belirterek, Telsim’le birlikte bir projede yer almaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.