1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖNÜNE GELENİ DÖVDÜ
ÖNÜNE GELENİ DÖVDÜ

ÖNÜNE GELENİ DÖVDÜ

Önüne geleni dövdü

A+A-

Lefkoşa Vakıflar Pasajı’nda Musa Demirel isimli bir askere yumruk atarak kulak zarının yırtılmasına sebep olmak ve Kermiya’da ise bir barın önünde Kağan Dönmez ile Hasan Dönmez isimli iki kişiyi darp ettiği suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan Mustafa Gargınsu aleyhine 2 gün tutukluluk emri alındı.

Elmas TOKAY

Lefkoşa Vakıflar Pasajı’nda bir askeri darp ederek kulak zarının yırtılmasına sebep olduğu, Kermiya’da da bir barda iki kişiyi ciddi şekilde darp ettiği iddia edilen Mustafa Gargınsu polis tarafından gözaltına alındı. Gargınsu dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı ve hakkında 2 gün tutukluk emir alındı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Vedia Barkut Barkın’ın huzurunda görüşülen davada, iddia makamı Lefkoşa Adli Şube Amirliği’nde görev yapan Umut Kulle’yi tanık olarak dinletti.

Kulle, zanlı Mustafa Gargınsu’nun Lefkoşa’da Vakıflar Pasajı içerisinde Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Alay Komutanlığı Karargâh Bölüğü’nde mükellef Asker Piyade Er Musa Demirel’in kulağına bir kez yumruk atarak, söz konusu askerin kulak zarının yırtılmasına neden olduğunu belirtti.

Musa Demirel’in aynı gün Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde doktor kontrolünden geçerek, rapor aldığını ifade eden Kulle, zanlı aleyhinde aynı gün derdest emri temin edilmesine rağmen tespit edilemediğini belirtti.

Kulle, 23 Ekim 2016 tarihinde ise Lefkoşa’da sakin Kağan Dönmez ve Hasan Dönmez isimli iki kişinin Lefkoşa Adli Şube Müdürlüğü’ne gelerek, Kermiya bölgesinde faaliyet gösteren bir barda, sebep olmaksızın güvenlik görevlisi zannettikleri zanlının kendilerini darp ettiği yönünde bilgi aktardıklarını söyledi.

Kulle, yapılan soruşturmada zanlı Gargınsu’nun aynı gün tespit edilerek tutuklandığını, olayla ilgili yürütülen tahkikatın henüz yeni başladığına değinerek, zanlının iki gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Vedia Barkut Barkın da aktarılan olgular ışığında zanlının 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.