1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖYLE BİR DÖVDÜLER, DALAĞINI YIRTTILAR!
ÖYLE BİR DÖVDÜLER, DALAĞINI YIRTTILAR!

ÖYLE BİR DÖVDÜLER, DALAĞINI YIRTTILAR!

Kız arkadaşlarını dövdüğü gerekçesiyle Feruz Matresulov’u yol ortasında darp eden iki kişi tutuklandı

A+A-

Şatlık Rajapov ve Timur Djurayev isimli iki Türkmen, dün sabaha karşı saat 02.30 sıralarında, kız arkadaşlarını dövdüğü gerekçesiyle 32 yaşındaki Feruz Matresulov’u darp etti. Yol ortasında karşılaştıkları Matresulov’u öldüresiye döverek dalağının yırtılmasına neden olan iki arkadaş, polis tarafından tutuklanırken, Matresulov ise kaldırıldığı hastanede ameliyat edildikten sonra tedavi altına alındı.

Şatlık Rajapov ve Timur Djurayev, haklarında başlatılan soruşturma kapsamında dün Girne Kaza Mahkemesi’nde Yargıç Şerife Katip Kır’ın huzuruna çıkarıldı ve aleyhlerine 3 günlük tutukluluk emri alındı.

Savcı Emine Tayfunsel’in tanığı olarak mahkemede şahadet veren polis memuru Kader Çamlıbelli, zanlıların “Vahim zarar” ve “Ciddi darp” meselesinden methaldar olduklarını söyledi.

Çamlıbelli, zanlıların dün saat 02.30’da Ecevit Caddesi üzerinde kız arkadaşları Zamira Hamrayeva’yı dövdüğü gerekçesiyle Feruz Matresulov’u elleri ve ayaklarıyla vurarak öldüresiye dövdüklerini belirtti. Çamlıbelli, Feruz Matresulov’un aldığı darbeler sonucu dalağının yırtıldığını ve ameliyata alındığını dile getirdi.

Cerrahi operasyonla dalağı alınan Feruz Matresulov’un yoğun bakımda şuuru kapalı bir şekilde tutulduğunu anlatan polis memuru, meseleyle ilgili alınması gereken ifadeler ve yapılması gereken soruşturmalar olduğunu kaydetti. Çamlıbelli, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Tutukluluk süresine itiraz edilmemesinin ardından Ceza Davaları Yargıcı Şerife Katip Kır, meselenin ciddiyetine dikkat çekerek, zanlıların serbest kalması durumunda alınması gereken ifadelere etki edebileceğini bulgu yaptı ve talep edilen tutukluluk süresine emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.