1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. ÖYLE BİR NEDENLE GERİ ÇEVİRDİLER Kİ!
ÖYLE BİR NEDENLE GERİ ÇEVİRDİLER Kİ!

ÖYLE BİR NEDENLE GERİ ÇEVİRDİLER Kİ!

Uçağa binmek isteyen 22 yaşındaki genci reddeden havayolu bu açıklamayı yaptı. "Uçakta..."

A+A-

British Airways, Amerika’dan ülkesi Fransa’ya dönmek isteyen Kevin Chenais'i (22) uçağa almadı. Chenais, hormon tedavisi görmek için 1 buçuk yıl önce yine aynı havayolu şirketi ile Amerika’ya gelmişti.

Haberi veren CBS Chicago televizyonu, hormon bozukluğu sebebiyle obezite hastalığına yakalanan gencin, 7 gündür Chicago’da ülkesine dönmeyi beklediğini bildirdi.

Kevin’in annesi Christina Chenais, British Airways’ı kendilerini mağdur bırakmakla suçladı. Amerika’ya aynı havayoluyla geldiklerini belirten anne, şirketin kendilerini şimdi geri götürmeyi kabul etmediğini ifade etti. Chaines, tedavinin geri kalan kısmını ülkesi Fransa’da sürdürmek istiyor.

Genç adamın uçağa alınmama sebebi olarak oksijene ihtiyaç duyması ve sağlığının sürekli kontrol edilmesi gerekliliği belirtiliyor.

British Airways sözcüsü, yardımcı olmaya çalıştıklarını ancak genç adamın uçakta güvenliğini sağlayacak bir çözüm bulamadıklarını belirtti. Sözcü, ailenin konaklama ve gıda masraflarını karşıladıklarını sözlerine ekledi.

Genç adamın yakınları, bir çözüm bulunmadığı takdirde, Chicago’dan New York’a tren ile seyahat etmek ve oradan da Fransa’ya gemi ile yolculuk yapmak zorunda kalacaklarını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.