1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZÇINAR AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
ÖZÇINAR AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

ÖZÇINAR AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, bugün sabah Şehit Turgut Ortaokulu’nun 2013-2014 öğretim yılı açılış törenine katıldı.

A+A-

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, bugün sabah Şehit Turgut Ortaokulu’nun 2013-2014 öğretim yılı açılış törenine katıldı.

Güzelyurt Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nden verilen bilgiye göre, Okul Müdürü Cengiz Uzun, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ın okula yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti ve çiçek takdim etti.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar okulda öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, Güzelyurt Belediyesi’nin tüm okullara imkanlar doğrultusunda katkı koymaya çalıştığına işaret ederek, okulların park-bahçelerinin temizlenerek, ağaçlarının budandığını anlattı.

Ayrıca taşınmaz mal vergilerinden elde edilen gelirin %10’nun okulların fiziki altyapılarını geliştirilmesi için harcandığını belirten Mahmut Özçınar, bu imkanın okullar için ciddi bir kaynak yarattığına işaret etti. 

Öğrencilerden, okulun açıldığı ilk gün heyecanını karne gününe taşımlarını isteyen Özçınar, öğrencilerden okullarına değer vermelerini istedi.

2013-2014 yeni öğretim yılının tüm okullara, öğrencilere hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Özçınar, öğrencilere öğretmenlerini sevmelerini, çevreye duyarlı örnek birer öğrenci olmalarını ve çok çalışmalarını öğütledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.