1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZGÜRGÜN, BASIN ÇALIŞANLARININ GÜNÜNÜ KUTLADI
ÖZGÜRGÜN, BASIN ÇALIŞANLARININ GÜNÜNÜ KUTLADI

ÖZGÜRGÜN, BASIN ÇALIŞANLARININ GÜNÜNÜ KUTLADI

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Kıbrıs Türk basınının yayın hayatına başladığı günden bu yana

A+A-

 

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Kıbrıs Türk basınının yayın hayatına başladığı günden bu yana, Kıbrıs Türk halkının varlık, hak ve menfaatlerinin korunmasında ve sağlanmasında hep öncülük ettiğini ve varlık mücadelesine çok önemli katkılar sağladığını kaydetti.

Özgürgün, yayımladığı Basın Günü mesajında, “Demokrasinin vazgeçilmezi ve temel taşlarından olan özgür basınımızın tüm emekçilerini yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Basın camiasını gelişen teknolojinin sağladığı imkânlardan sonuna kadar yararlandırmak, olumlu sonuçlarının halka yansımasını sağlamanın siyasilerin başlıca görevi olduğunu kaydeden Özgürgün, Kıbrıs Türk basınının devlet, özgürlük ve demokrasi için yaşamsal öneme sahip olduğunu, medyanın önünü açmak ve sorunlarını çözmenin herkesin sorumluluğu olduğunu kaydetti.

Özgürgün mesajında, “Günlerdir sorunlarla boğuşan, devlet radyo-televizyonu çalışanlarının eylem çadırının Başbakanlık binasının önünde olduğu süreçte Basın Günü’nü kutlarken, basın yayın kuruluşlarında hizmet veren tüm çalışanları en içten duygularla selamlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.