1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZGÜRGÜN: YARINLARA UMUTLA BAKAN BİR KKTC
ÖZGÜRGÜN: YARINLARA UMUTLA BAKAN BİR KKTC

ÖZGÜRGÜN: YARINLARA UMUTLA BAKAN BİR KKTC

Özgürgün, bağımsızlıktan ödün vermeden, ekonomisi güçlü, yarınlara umutla bakan,

A+A-

ÖZGÜRGÜN: “BAĞIMSIZLIĞIMIZDAN ÖDÜN VERMEDEN, EKONOMİSİ GÜÇLÜ, YARINLARA UMUTLA BAKAN, AYDINLIK VE MÜREFFEH BİR KKTC, HEP EN ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ OLACAKTIR”

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, bağımsızlıktan ödün vermeden, ekonomisi güçlü, yarınlara umutla bakan, aydınlık ve müreffeh bir KKTC’nin en öncelikli hedefleri olacağını belirtti.

Hüseyin Özgürgün, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Kıbrıs Türk halkı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı idrak ederken, ilham ve güç aldığı Mustafa Kemal Atatürk ve onun kurduğu güçlü Türkiye Cumhuriyeti’nin izinden yürümeye hep devam edecektir.

Bağımsızlığımızdan ödün vermeden, ekonomisi güçlü, yarınlara umutla bakan, aydınlık ve müreffeh bir KKTC, hep en öncelikli hedefimiz olacaktır” dedi.

Özgürgün, 30 Ağustos’un Türk Ulusunun Bağımsızlık ve Özgürlük mücadelesini zaferle taçlandırdığı, özgür, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti ile Atatürk ilke ve devrimlerinin başladığı, Türk Ulusunu esir etmek isteyen emperyalist güçlere karşı toplumun her kesiminin bir araya gelerek zafer kazandığı bir gün olduğunu belirtti.

KKTC’de de Zafer Bayramı’nın 92. Yıldönümünün gurur, onur ve coşkuyla idrak edildiğini ifade eden Özgürgün, “İşgal altındaki vatan topraklarının düşmandan tamamen temizlendiği ve Türk Ulusunun istiklal savaşını hak ettiği büyük zaferle sonlandırdığı 30 Ağustos, Türk milleti için özel bir anlam ve öneme sahiptir” dedi.

Türk Ulusunun ayrılmaz parçası olan Kıbrıs Türk halkının Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nden aldığı güçle bağımsızlığına ve özgürlüğüne ulaştığını belirten Özgürgün, “Mensubu olmaktan gurur ve onur duyduğumuz Türk Ulusunun bu zaferini,  Anavatan Türkiye ile birlikte aynı coşku ve heyecanla kendi özgür, egemen ve bağımsız devletimizde kutlamanın huzur ve mutluluğu içindeyiz” dedi.

Özgürgün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal savaşında yer alan herkese rahmet diledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.