1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZTOPRAK, ÇEVRE KİRLİLİĞİ YAŞANAN BÖLGELERİ İNCELEDİ
ÖZTOPRAK, ÇEVRE KİRLİLİĞİ YAŞANAN BÖLGELERİ İNCELEDİ

ÖZTOPRAK, ÇEVRE KİRLİLİĞİ YAŞANAN BÖLGELERİ İNCELEDİ

Hüseyin Öztoprak, Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte Lefke ve civar köylere ziyaretlerini sürdürüyor.

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Lefke Belediyesi Başkan adayı Hüseyin Öztoprak, Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte Lefke ve civar köylere ziyaretlerini sürdürüyor.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, Öztoprak ve ekibi, projelerini anlatıp vatandaşın sorun, sıkıntı ve taleplerini de dinleyerek gerekli iyileştirmeleri göreve geldikleri andan itibaren hissettireceklerinin sözünü verdi.

DP Ulusal Güçler Lefke Belediye Başkan adayı Hüseyin Öztoprak ve ekibi, çevre kirliliği yaşanan bölgeleri tespit ederek, incelemelerde bulundu.

ÖZTOPRAK

Öztoprak, “Halkımız, çöp bidonlarının içerisine konan poşetlerin parasını ödediği halde, içine poşet koydurmaktan aciz bir Belediye Başkanı ile yönetilmektedir. Sokaklar düzenli olarak süpürülmemektedir. Özellikle marketlerin, kasapların önü ilgisizlik ve bakımsızlıktan çöp ve sinek yığınıdır. Vatandaş bu sorunlardan bıkmış usanmış durumdadır”  şeklinde konuştu.

Öztoprak, çevre kirliliğinin sağlık açısından da risk taşıdığına dikkat çekti.

“Temizlik hizmetinin düzenli olarak halka götürülememesinden ötürü, yazın evlerde sinekten ve kokudan durmak imkânsızlaştı” diyen Öztoprak, “Bugüne kadar ne söz verdiysem yerine getirdim. Seçimden sonra göreve geldiğimde,  daha insanca ve yaşanılır bir belde yaratmak için çalışacak, Beldemizi böyle çirkin manzaralarla bir daha asla karşı karşıya bırakmayacağız. Çünkü halkımız bu pisliğe layık değildir” ifadesini kullandı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.