1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖZYİĞİT: “HÜKÜMET 6 AY DOLMADAN KREDİSİNİ DOLDURDU”
ÖZYİĞİT: “HÜKÜMET 6 AY DOLMADAN KREDİSİNİ DOLDURDU”

ÖZYİĞİT: “HÜKÜMET 6 AY DOLMADAN KREDİSİNİ DOLDURDU”

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit,

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, tüm harçların yüzde 20’ye varan oranlarda zam yapıldığını belirterek, bu durumu eleştirdi.

Özyiğit yazılı açıklamasında, Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler ile Demokrat Parti-Ulusal Güçler koalisyon hükümeti tarafından yapılan zamlarla, zaten ekonomik yönden sıkıntı içinde olan vatandaşın belinin iyice büküldüğünü kaydetti.

Elektrik, akaryakıt ve tüp gaza gelen zamların ardından harçlara da zam yapılmasından dolayı hükümeti eleştiren Özyiğit, ocak ayında verilen hayat pahalılığının daha bir ay geçmeden vatandaşın cebinden fazlasıyla geri alındığını ifade etti.

Hükümetteki partilerin seçim öncesi verdiği sözleri tutmadığını, iki yüzlü ve emek düşmanı bir tavır içerisinde olduklarını savunan Özyiğit, yapılan zamların halktan gizlenerek sessiz sedasız yürürlüğe konmasını da eleştirdi.

Özyiğit, “Zam ve atama konusunda sınır tanımayan ve aceleci davranan hükümet, sıra vatandaşın sorunlarının çözümüne gelince adeta acizleri oynamaktadır. Bu şekilde hükümet anlayışı olmaz, olmamalıdır. Hükümet, daha 6 ay dolmadan kredisini doldurdu” dedi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.