1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PARA HALA KAYIP!
PARA HALA KAYIP!

PARA HALA KAYIP!

1800 lira hâlâ kayıp!

A+A-

Meyhanede aynı masada eğlendiği Feriha K.’ya ait çantadan para çaldığı ileri sürülen Emine T., teminatla serbest kaldı

Gönyeli’de faaliyet gösteren Şato Romance isimli meyhanede yanında oturduğu Feriha K.’ya ait çantadan içinde para olan cüzdanı çaldığı gerekçesi ile tutuklanan Emine T. dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 

Zanlı tutuksuz yargılanmak üzere teminat altında serbest bırakıldı. Duruşmada,  zanlı Emine T.'nin 3 Mayıs tarihinde saat 23.45 sıralarında Gönyeli’de faaliyet gösteren Şato Romance isimli meyhanede gerçekleştirilen bir etkinlik sırasında ayni masada yanında oturan Feriha K.’ya ait çantadan içerisinde bin 800 TL para olan cüzdanı çaldığı gerekçesi ile tutuklandığı belirtildi. 

Zanlı hakkındaki soruşturmayı yapan polis, şikâyet üzerine zanlının tutuklandığını, mahkeme emri ile bir gündür tutuklu bulunduğunu söyledi. 

Polis, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek, teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme, yurt dışına çıkış yasağı, zanlının 30 bin TL şahsi kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. Öte yandan zanlının çaldığı iddia edilen para henüz bulunamadı.

Diyalog

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.