1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PARK HALİNDEKİ ARACA VURDU, KAÇTI
PARK HALİNDEKİ ARACA VURDU, KAÇTI

PARK HALİNDEKİ ARACA VURDU, KAÇTI

Park halindeki araca vurdu, kaçtı

A+A-

Sabah saat 03.00 sıralarında bir otomobil, park halindeki araca çarptı. Sürücü, kaza sonrası polisi aramak yerine çekiciyi aradı, ardından aracıyla olay yerini terk etti. Trafik Şube ekipleri, kısa sürede sürücü ve konu aracı tespit etti.

Mehmet KARA

Lefkoşa’nın Dereboyu bölgesinde, dün sabah saat 03.00 sıralarında bir otomobil, yol kenarında park halinde bulunan bir araca çarptı.

İddiaya göre sürücü, büyük çapta hasarın meydana geldiği kazada polisi aramak yerine çekiciyi aradı. Aracını çekiciye yükleyen sürücü, arkasına bakmadan olay yerini terk etti.

Sabah saatlerinde, park halindeki aracının zarar gördüğünü fark eden ve durumdan habersiz olan kazazede ise gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Kazazede, vakit kaybetmen durumu polise bildirdi.

Polisten başarılı tahkikat

İhbar üzerine polis ekipleri, kısa sürede olay yerine sevk edildi.

Lefkoşa Trafik Şube’de görevli yapan deneyimli tahkikat amiri Mehmet Özatılgan ve ekibinin başarılı takibi sonucu sürücü ile konu araç, dört saat gibi kısa bir sürede tespit edildi.

Olay yerinden kaçırılan otomobil, tamir için bırakılan bir garajda bulunurken, sürücüsü hakkında da yasal işlem başlatıldı.

Polisin meseleyle ilgili soruşturması sürüyor.

Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.