1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. Pastaneyi eve taşıdı
Pastaneyi eve taşıdı

Pastaneyi eve taşıdı

Soruşturmada ilginç detaylar...

A+A-

Mağusa’da Petek Pastanesi’nde sevkiyatçı olarak çalışan ve iş yerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla tutuklanan zanlı Kamil Erdoğan Gençtürk, dün yeniden mahkemeye çıkarıldı

Yeni Bakış Gazetesinde yer alan Gamze Pir Baykur’un haberine göre; Mağusa’da Petek Pastanesi’nde sevkiyatçı olarak çalışan ve konu pastaneye ait çok sayıda muhtelif yiyecek, içecek ve malzeme sirkat ettiği iddiasıyla tutuklanan zanlı Kamil Erdoğan Gençtürk hakkındaki soruşturma devam ediyor. Petek Pastanesi genel direktörünün şikayeti üzerine tutuklanan ve 19 Eylül tarihinde mahkemeye çıkarılarak aleyhinde 2 günlük tutukluluk süresi temin edilen zanlı Gençtürk, almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Müstahdem tarafından sirkat” suçlamasıyla ilgili olarak mahkemeye çıkarılan zanlı Gençtürk’ün tutukluluk süresi 7 gün daha uzatıldı.

Soruşturma devam ediyor

Meselenin tahkikat memuru, 18 Eylül tarihinde Adli Şubeye gelen Petek Pastanesi genel direktörünün yaptığı şikayette şirkette yanlarında çalışan zanlı Kamil Erdoğan Gençtürk’ün 18 Eylül tarihinde depodan pastaneye götürmek üzere 10 kasa bira ve 17 kasa kola aldığını ancak pastaneye 4 kasa bira ile 4 kasa kolanın eksik geldiğini ve konu içecekleri zanlı Kamil Erdoğan Gençtürk’ün sirkat ettiğini düşündüğünü beyan ettiğini açıkladı. 

Yapılan şikayet üzerine aynı gün zanlının evinde arama yapıldığını belirten tahkikat memuru, yapılan aramada Petek Pastanesine ait birçok donmuş gıda, birçok tatlı sinisi, tepsi, birçok kuru yemiş, hediyelik eşya, kola, tatlı, çikolata malzemelerin tespit edildiğini açıkladı. Tahkikat memuru, zanlının verdiği gönüllü ifadesinde evinde bulunan malzemeleri Petek Pastanesinden sirkat ettiğini kabul ettiğini ancak 4 kasa bira ile 4 kasa kolayı sirkat etmediğini beyan ettiğini söyledi.

Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten tahkikat memuru, zanlının 8 gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

7 gün tutuklu kalacak

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı Kamil Erdoğan Gençtürk’ün tahkikat maksatları bakımından 7 gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.