1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PİKNİK ALANINDA YANAN ARAÇ İLE İLGİLİ DETAYLAR!
PİKNİK ALANINDA YANAN ARAÇ İLE İLGİLİ DETAYLAR!

PİKNİK ALANINDA YANAN ARAÇ İLE İLGİLİ DETAYLAR!

Piknik alanında park halinde bulunan içerisinde Emine-Ömer Kesici çiftinin yaşadığı olayda soru işaretleri

A+A-

Lefkoşa’ya bağlı Taşkent’teki piknik alanında park halindeki araç dün sabah aniden alev alarak tamamen yandı. Yangın esnasında araç içerisinde bulunan 30 yaşındaki Ömer Kesici ve 32 yaşındaki Emine Hatun Kesici ciddi şekilde yaralandı.Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kesici çiftinden Emine Hatun Kesici’nin vücudunun yüzde 80’nin yandığı, durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.Araçtan eşinden önce çıkmayı başaran Ömer Kesici’nin ise vücudunun kısmen yandığı, eşine oranla daha az hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

BAGAJDAKİ BENZİNİN YOĞUNLAŞARAK ALEV ALDIĞI İDDİASI

Taşkent köyünde saat 08.20 sıralarında, park halinde bulunan JE 200 plakalı araçta yangın çıktı. Polis basın subaylığı,ilk belirlemelere göre, bagajda bulunan benzin bidonundaki benzinin yoğunlaşarak alev alması sonucu yangın çıktığını açıkladı.

ÖNCE O KURTULDU

Elde edilen bilgilere göre Kesiciçifti, çocuklarını sabah okula bıraktıktan sonra konuşmak için piknik alanına gitti. Piknik alanında park halinde bulunan araç aniden alev aldı.Araçtan ilk olarak Ömer Kesici kendisini dışarı atarak kurtulurken,eşi Emine Kesici de daha ağır yanıklarla araçtan dışarı çıktı.

ÇOBANDAN YARDIM İSTEDİ

Çift, üzerlerindeki elbiseleri çıkarmak zorunda kaldı. Vücudunda yaralar oluşan Ömer Kesici o esnada oradan geçen bir çobandan yardım istedi. Çifte yardımcı olan şahıs, itfaiye ve polisi arayarak durumu bildirdi.

SAATLER SÜREN İNCELEMELER YAPTILAR

Olay yerine gelen ambulans,talihsiz çifti Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırdı. Yangın yerine gelen itfaiye ekipleri, Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ve olay yeri inceleme ekipleri saatler süren bir inceleme yaptı. Olay yerindeki çalışmalara İtfaiye Müdürü Aysın Öztırak ve Girne Polis Müdürü Hüseyin Yeşildalga bizzat katıldı.

BENZİNİ NE TUTUŞTURDU?

Yapılan tüm incelemelere rağmen yangının çıkış nedeni belirlenemediği öğrenildi. Aracın bagajında bulunan içi dolu bidon benzinin tutuşması sonucu yangın çıktığını tespit eden ekipler, yangını tetikleyen asıl etkeni henüz bulamadı. Öte yandan aracın park halindeyken alev alması kafalarda soru işareti yarattı.

EMİNE’NİN TÜM VÜCUDU YANDI

Bu arada hastaneye kaldırılan Emine Hatun Kesici’nin vücudunun yüzde 80’nin yandığı,durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Araçtan eşinden önce çıkmayı başaran Ömer Kesici’nin ise vücudunun kısmen yandığı, eşine oranla daha az hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Çiftin yoğun bakım servisinde müşahede altına alındığı kaydedildi.

kesici.jpg

HERKES İŞE GİDERKEN İKİSİ PİKNİK ALANINDAYDI

Kesici çiftinin iki yıl önce evlendikleri, Emine Hatun Kesici’nin ilk evliliğinden bir çocuğu olduğu, Hatun Kesici ile iki yıl önce evlenen Ömer Kesici’nin 3 Ocak 2014 tarihinde KKTC vatandaşlığı aldığı öğrenildi.Ayrıca Ömer Kesici, Hatun Kesici’nin Yakın Doğu Üniversitesi’nde çalıştığı, her sabah saat 08.00 sıralarında iş başı yaptığı bilgisine ulaşıldı. Çiftin işe gidiş güzergâhı olmayan piknik alanında olması, iş yerine sabah saatlerinde orada olmaları soru işaretlerine neden oldu.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.