1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PINAR’DAN ŞOK VEDA
PINAR’DAN ŞOK VEDA

PINAR’DAN ŞOK VEDA

Alsancak’taki evinde koluna uyuşturucu iğne yaparak içerisine yüksek dozda anestezik ilaç karıştırdığı serumu koluna bağlayan 27 yaşındaki hemşirenin cansız bedenini komşuları buldu

A+A-

Girne Akçiçek Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak çalışan 27 yaşındaki Pınar Kanmaz’ın dün sabah saatlerinde Alsancak’ta kaldığı evde cansız bedeni bulundu.

Ameliyathanede anestezi hemşiresi olarak görev yaptığı öğrenilen Pınar Kanmaz’ın beklenmedik vedası, başta iş arkadaşları olmak üzere Alsancak bölgesini de yasa boğdu. Türkiye’nin Adana ilinden 4 yıl önce gelerek KKTC’de göreve başlayan Kanmaz’ın acı haberini duyan arkadaşları, “Neşeli ve sempatik tavırlarıyla kısa sürede içimizden birisi olmuş hepimizin sevgisini kazanmıştı. Kendisine böyle bir sonu hazırlayacak en son kişiydi. Pınar’ın öldüğüne hala inanamak istemiyoruz” dedi.

Kısa süreli bir evlilik yaşayan, ailesiyle sorunları olduğu iddia edilen Pınar Kanmaz’ın, Alsancak’ta tek başına kaldığı evde koluna uyuşturucu iğne yaptığı ve ardından da serum içine karıştırdığı yüksek dozdaki anestezik ilaçlarla hayatına son verdiği tahmin ediliyor.

Hayatının baharında herkesi şok eden bir sonla yaşama veda eden Kanmaz’ın cansız bedenini oturduğu apartmandaki komşuları buldu. Kanmaz’ın dün sabah arabasını parkettiği taraftaki camının açık olduğunu farkettiğini söyleyen bir komşusu, “Hafta sonu çamaşır yıkamış onlarda balkonda asılı duruyordu. Camı açık görünce kendisine sesleneyim dedim.

Odasına yaklaştım ve camdan Pınar, Pınar diye üç beş kez seslendim. Yatakta uzanmış öylece yatıyordu. Seslenmeme tepki vermeyince ve kolundaki iğneyi görünce polisi aradık” dedi. Herhangi bir maddi problemi olmadığı söylenenPınar Kanmaz’ın ailesiyle sorun yaşadığı ve bu akıl almaz girişimi bu yüzden yapmış olabileceği ileri sürüldü.

DAHA ÖNCE LOJMANDA KALIYORDU

Girne Akçiçek Hastanesi’ndeki görevine 3-4 yıl önce başlayan Pınar Kanmaz aslen Adanalıydı. 27 yaşında olan Pınar Kanmaz daha önce hastane lojmanında kalıyordu ve kısa bir süre önce Alsancak’ta bir daire kiralayarak oraya yerleşti. Başından kısa süreli bir evlilik de geçen Pınar Kanmaz’ın ailesi ile sorunları olduğu ancak erkek kardeşi ile sürekli görüştüğü öğrenildi.

ANASTEZİ HEMŞİRESİYDİ

Ameliyat hemşiresi olan Pınar Kanmaz’ınhafta sonları izinli olduğu bu yüzden en son 31 Mayıs günü hastaneden ayrılıp eve gittiği ve bir daha haber alınamadığı, dün sabah komşularının şüphesi sonrası olayı polise bildirmesiyle ortaya çıktığı belirtildi. Polisin kapıyı açarak içeri girmesiyle Pınar Kanmaz’ın cansız bedeni ile karşılaştığı ve kolunda da serum bağlı olduğu öğrenildi. Pınar Kanmaz’ın otopsi yapılarak kesin ölüm nedeninin belirleneceği ifade edildi.

Kaynak:StarKıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.