1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS BÖYLE YAPARSA!….
POLİS BÖYLE YAPARSA!….

POLİS BÖYLE YAPARSA!….

KKTC’nin her kesiminde görülen yasaları umursamazlık...

A+A-

Chicken Planet karşısına arabasını köşe üzerine yolu kapatacak şekilde park eden bir Polis mensubu, şapkasını da cam önüne koyarak Polisim bana ceza yazmayın imasını yaratmaya çalıştı.

polis-11.jpg

KKTC’nin her kesiminde görülen yasaları umursamazlık, neme lazımcılık ve vurdumduymazlık, yasaları uygulamakla görevli, uygulamayanlara karşı da cezai müeyyide yapmakla görevli  bazı Polislerde de görülmeye başlandı.

 

Yanlış park ve kaldırım üzerine yapılan kaldırımlara ceza yazdıkları gerekçesi ile sıkı sık Sosyal Medyada resimleri yayınlanan Belediye arabalarına bukez Polis arabası da dahil edildi.

 

Polis olduğunu gösteren ve  kendisine ait olan arabaya ceza yazılmaması için Polis olduğunu gösteren şapkasını ön cama koyan bir Polis, park ettiği JE 773 plakalı arabasını tam iki saat boyunca park yapılmaz yere park ederek alış verişini yaptı.

Yasalarda belirtilen köşe üzerine park yasağına rağmen arabasını köşe üzerine park eden Polise ceza kesilmemesi de dikkat çekti.

Chicken Planet karşısındaki Tali Yolun hemen çıkış yerine park edilen ve yarısı da yol içerisinde olduğu gerekçesi ile yola çıkışı engelleyen Polisin umursamaz tavrına vatandaşın tepki gösterttiği gözlemlendi.

polis-33.jpg

Bölgede ikamet eden bir vatandaş yanlış parka tepki gösterirken millet hep belediye arabalarını çekerek sosyal medyada paylaşıyor. Zabıta ceza yazdığı için onların da suç işlediğini gösterttmek için sosyal medyada paylaşılan  bu fotoğraflara tepki gösterilirken peki kanunun uygulayıcısı durumdaki polis arkadaşlara ne demeli? Hem köşe üzerine ve yanlış yere park ediyor. Üstüne üstlük şapkasını da koyarak ben Polisim sakın ceza yazmayın demeye getiriyor. Ben inatla iki saat köşe üzerine park edilen ve yolu da kapatan bu arabanın sahibini görmek için bekledim. Vallahi ne diyeyim? Bu iş İmam vatandaş işine benzedi. İmam cami duvarına küçük abdestini yaparsa cemaat ne yapmaz?  Polis de böyle yaparsa vatandaş beterini yaparsa haklı olmazmı? dedi.

polis-2.jpg

Sözcü

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.