1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS ÖRGÜTÜ’NÜN 50’NCİ YILI…
POLİS ÖRGÜTÜ’NÜN 50’NCİ YILI…

POLİS ÖRGÜTÜ’NÜN 50’NCİ YILI…

Sibel Siber, Polis Günü dolayısıyla Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler ve Polis Genel Müdür Yardımcıları’nı kabul etti.

A+A-

CUMHURİYET MECLİSİ BAŞKANI SİBER, POLİS GENEL MÜDÜR VEKİLİ GÜRLER’İ KABUL ETTİ

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Polis Günü dolayısıyla Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler ve Polis Genel Müdür Yardımcıları’nı kabul etti.

Pervin Gürler kabulde yaptığı konuşmada, Siber’den Çocuk Odaklı Toplum Projesi’yle ilişkili yasaların Meclis’ten geçirilmesini istedi.

Gürler, bu yasaların hayata geçmesiyle Polis Örgütü’nün topluma daha iyi hizmet vermesinin sağlanacağını kaydetti.

Meclis Başkanı Siber de konuşmasında 50’nci yılın önemli bir dönüm noktası olduğunu dile getirerek, bunun değerlendirme yapmak için de iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

Yasalarda eksilikler olduğunu ancak komitelerin yoğun şekilde çalıştığını belirten Siber, yaptıkları performans değerlendirmesinin sonuçlarına göre, Meclis ve komitenin geçmiş döneme oranla 4-5 kat fazla çalıştığını kaydetti.

Siber bu çalışmayı kısa süre içinde kamuoyuyla paylaşacaklarını da belirtti.

Polisin daha iyi yasalara ve çalışma şartlarına sahip olmasının topluma olumlu şekilde yansıyacağını ifade eden Siber, komitelerin yasa çalışmalarını yazın da sürdüreceği bilgisini verdi.

Konuşmaların ardından Gürler, Siber’e Polis örgütünün 50’nci kuruluş yıldönümü anısına hazırlanan plaketi de takdim etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.