1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİSE ŞİKÂYET EDİLDİ DİYE TEHDİT ETTİ!
POLİSE ŞİKÂYET EDİLDİ DİYE TEHDİT ETTİ!

POLİSE ŞİKÂYET EDİLDİ DİYE TEHDİT ETTİ!

Suç ortağı aranıyor

A+A-

Gazimağusa’da, kendisini polise şikayet ettiği gerekçesiyle İrfan Düşer adlı kişiyi tehdit ederek, para talep eden Tekin Çetin adlı kişi, tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı. Çetin’in aleyhine tahkikat amaçlı iki gün tutukluluk emri verilirken, suç ortağının da arandığı bildirildi.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi'nde Kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeler'in huzurunda gerçekleşen tutukluluk duruşmasında, İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Hasan Çaltılı, meselenin tahkikatını yürüten polis memuru İbrahim Bulut'u yeminli şahadete çağırdı.

Tanık polis İbrahim Bulut, zanlının, 2 ile 7 Aralık 2013 tarihleri arasında, kendisini polise şikayet ettiği gerekçesiyle İrfan Düşer'i “500 Euro vermezsen, seni öldüreceğim” diye tehdit ederek, çalmak kastıyla mal talebinde bulundu.

İbrahim Bulut, ayrıca, zanlının, henüz tespit edilemeyen başka bir şahısla, İrfan Düşer'in evine giderek, evin kapısını kasti hasara uğratarak tehditte bulunduğunu da dile getirdi. Bulut, meseleye bağlantısı olan bir şahsın arandığına dikkat çekerek, tahkikatını salimen yürütebilmek için mahkemeden süre talep etti.

Kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeler, sunulan şahadeti ve beyanları tezekkür ettikten sonra, suçun ciddiyetine dikkat çekti ve polise tahkikatını yürütebilmek için iki gün süre tanıdı.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.