1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİSİYE OLAYLAR…
POLİSİYE OLAYLAR…

POLİSİYE OLAYLAR…

Çatalköy’de Murat Sağlam isimli kişi, ciddi şekilde darp edildikten sonra sağ bacağına iki el ateş edilerek vuruldu.

A+A-

ÇATALKÖY’DE BİR KİŞİ VURULDU

 Çatalköy’de Murat Sağlam isimli kişi, ciddi şekilde darp edildikten sonra sağ bacağına iki el ateş edilerek vuruldu.

Polis’ten yapılan açıklamaya göre dün gece saat 21:00 sıralarında, Çatalköy’de Hz. Ömer Caddesi üzerinde GJ 249 plakalı aracı ile doğu istikametine doğru seyreden Murat Sağlam, arkasından aynı istikamette seyreden markası ve plakası henüz tespit edilemeyen bir aracın kendisine selektör yapması sonucunda  “Doğa Evleri” kavşağında aracını yolun soluna çekip durdu.  Yanında duran araçtan inen meçhul şahıs/lar  aracı içerisinde şoför mahallinde oturan ve aracın kapı camını açan Sağlam’ın ağzına tokat vurup ciddi bir şekilde darp ettikten sonra tasarruflarında kanunsuz olarak bulundurdukları ateşli silah ile sağ bacak kısmına iki el ateş ederek Sağlam’ı yaraladılar.

Sağlam, kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Hastanesinde yapılan ilk yardım tedavisinin ardından kontrol altına alındı. Soruşturma devam ediyor.

KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU

Hamitköy’de evinde yapılan aramada yaklaşık 50 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile uyuşturucu madde içerdiğine inanılan toplam 37 adet hap ve uyuşturucu içerdiğine inanılan yaklaşık 0.5 gram ağırlığında beyaz renk toz madde bulunan C.K.(E-22) tutuklandı.

Ozanköy’de ikametgahında  yapılan aramada, toplam 3 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunan H.K. (E-41) tutuklandı.

Polis dün meydana gelen her iki olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

HIRSIZLIK

Haspolat’da, Sylvia Sam Mapande’ye ait ikametgahın kilitsiz kapısını açarak bir  adet diz üstü bilgisayar çalan  A.A.(E-28) tutuklandı.

21-24 Nisan 2014  tarihleri arasında meydana gelen olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HASARA UĞRATMA

Gazimağusa’da kendisinden ayrıldığı gerekçesiyle eski erkek arkadaşı  Nuh Erk’e ait salon aracın ön camı ve ön kaportasını taş atarak hasara uğratan N.K. (K-29) hakkında yasal işlem başlatıldı.

Dün saat 03:30 sıralarında yaşanan olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İZİNSİZ GÖRÜŞME HİZMETİ

Lefkoşa’da Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumundan yetkilendirme belgesi olmadan “Tele Kutu” olarak bilinen telefon ve ses hizmeti alt yapısı kurup cihazları temin ettikleri ve internet üzerinden sesli görüşme hizmeti verdikleri tespit edilen iki iş yerinin işletmecileri hakkında yasal işlem başlatıldı.

Dün iş yerlerinde polis tarafından yapılan kontrol neticesinde tespit edilen olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.