1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS:“VÜCUDUNDA TIRNAK İZLERİ BULUNDU”
POLİS:“VÜCUDUNDA TIRNAK İZLERİ BULUNDU”

POLİS:“VÜCUDUNDA TIRNAK İZLERİ BULUNDU”

Adaya geldiği günün gecesi, iki genç kızı zorla alı koyarak tecavüz girişiminde bulunduğu iddia edilen zanlı Tarık Mutlu hakkında 8 gün daha tutukluk alınırken, zanlı suçlamaları kabul etmedi.

A+A-

Türkiye’den 15 Haziran günü adaya gelerek, aynı gece Lefkoşa’da bir içecek firmasının düzenlediği eğlence gecesine katılan ve 17 yaşındaki iki genç kıza ‘tecavüz girişiminde’ bulunduğu iddia edilen Tarık Mutlu 8 gün daha poliste tutuklu kalacak. Polis mahkemedeki beyanında zanlı Tarık Mutlu’nun hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini ancak vücudunda tırnak izleri tespit edildiğini açıkladı.

“Irza geçme teşebbüs” iddiasıyla tutuklu bulunan zanlı Tarık Mutlu dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi yargıç huzuruna çıkarıldı. Yargıç Hale Ahmet Raşit, huzurunda görülen teminat duruşmasında, İddia Makamı Başsavcılık adına Savcı Emine Taşkın ve zanlı şahsen mahkemede hazır bulundu. Savcı, olayla ilgili olarak meselenin tahkikat memuru Caner Ataner’i mahkemeye tanık olarak dinletti. Ataner, mahkemede yeminli şahadet vererek olayla ilgili olguları aktardı.

Kaynak:Yenidüzen

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.