1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “RESMİ OLMAYAN WEB SİTELERİNE İTİBAR ETMEYİNİZ”
“RESMİ OLMAYAN WEB SİTELERİNE İTİBAR ETMEYİNİZ”

“RESMİ OLMAYAN WEB SİTELERİNE İTİBAR ETMEYİNİZ”

“Resmi olmayan web sitelerine itibar etmeyiniz”

A+A-

Spor Dairesi Piyangolar Birimi Müdürü Biray Deliceırmak, bilet kontrolü için girilen sitelerde yapılan yanlışlardan dolayı ve son zamanlarda artan şikâyetler üzerine açıklamada bulundu. Deliceırmak yazılı açıklamasında, KKTC Spor Dairesi Piyangolar Birimi’nin resmi web sitesi olan www.kktcpiyangolar.com adresinden tüm çekiliş sonuçlarına ve güncel haberlere ulaşılabileceğini bildirdi.

Son zamanlarda artan şikâyetler üzerine yapılan araştırma sonucu birçok özel şirketin Piyangolar Birimi onayı olmadan çekiliş sonuçlarını yayınladığının görüldüğünü belirten Deliceırmak, özellikle devletpiyangosu.com adresinde yer alan sonuçların hatalı olduğunu ifade etti. Ülkede Bilişim Yasası’nın olmamasından dolayı hukuki bir yaptırımda bulunamadıklarını belirten Deliceırmak, devletpiyangosu.com adlı siteyi elinde tutan kişilerin kendilerine bu siteyi satmak için birçok kez girişimde bulunduğunu kaydederek, söz konusu sitenin kâr amacında yapılan bir site olduğunu bildirdi.

Deliceırmak, açıklamasında, halkın bu ve buna benzer web sitelerine itibar etmemelerini ve kurumsal web sitesi olan www.kktcpiyangolar.com adresinden biletlerini kontrol etmeden atmamalarını istedi. Bu arada Deliceırmak açıklamasında, 31 Aralık 2015 Yılbaşı Özel Çekilişi’nde büyük ikramiye kazandıran bayilerin isimlerine de yer verdi:

Bayiler şunlar:

1.000.000 TL, Girne Bayisi Remziye Şahin tarafından satıldı.

100.000 TL, Gazimağusa Bayisi Bayram Solak tarafından satıldı.

25.000 TL, Gazimağusa Bayisi Bayram Solak ve Lefkoşa Bayisi Halil Selçuk tarafından satıldı.

10.000 TL, Girne Bayisi Cengiz Beyhanlı ve Gazimağusa Bayisi Bayram Solak tarafından satıldı.

Star Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.