1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Reyting Rekortmeni Dizi final Yapıyor!
Reyting Rekortmeni Dizi final Yapıyor!

Reyting Rekortmeni Dizi final Yapıyor!

O dizi final yapıyor!

A+A-

Fox TV'nin büyük umutlarla yayın hayatına başlayan dizisi Rüzgarın Kalbi ile ilgili final söylentileri dolaşıyordu. Konu ile ilgili açıklama geldi.

Rüzgarın Kalbi iyi bir izlenme oranına sahip olmasına rağmen yayından kaldırıldı. Dizinin hayranları Rüzgarın Kalbi neden yayından kaldırıldı sorusuna cevap ararken, konuyla ilgili bu açıklama geldi
 
Fox TV’de 20 Ağustos Cumartesi günü yayın hayatına “Merhaba” diyen ve başrollerinde Burak Serdar Şanal ve Deniz Baysal gibi ünlü isimlerin yer aldığı Rüzgarın Kalbi dizisi 9. bölümü ile ekranlara veda ediyor.
 
REYTİNGLERDE İLK SIRADAYDI...
 
Daha önce cumartesi günleri yayınlanan dizinin geçen hafta yayın günü değişmiş ve pazartesi gününe alınmıştı. Bu değişiklikle beraber reytinglerde büyük bir düşüş yaşayan dizinin yayın hayatına son verildi. Rüzgarın Kalbi dizisinin başrol oyuncusu Burak Serdar Şanal da bu karara sosyal medya üzerinden sitem dolu sözler sarf etti.
İşte o paylaşım:
--2461300.jpeg
 
Rüzgarın Kalbi neden yayından kaldırıldı
 
"Rüzgarın Kalbi" Final Bölümüyle Ekrana Gelecek!Başrollerinde Burak Serdar Şanal, Deniz Baysal, Cezmi Baskın, Ahmet Saraçoğlu, Başak Daşman gibi isimlerin yer aldığı; yapımcılığını Filmevi Yapım'ın, yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’ın üstlendiği “Rüzgarın Kalbi” final bölümüyle 24 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de Fox Tv ekranlarında olacak. 
ruzgarin-kalbi-yayindan-kaldiriliyor-2461306.gif
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.