1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. RUM POLİSİ DE ALARMA GEÇTİ
RUM POLİSİ DE ALARMA GEÇTİ

RUM POLİSİ DE ALARMA GEÇTİ

ABD ve İngiltere gizli servislerinin, Orta Doğu’da muhtemel terör saldırısı olabileceği şeklindeki bilgileri iletmesi üzerine diğer ülkeler gibi Rum polisinin de alarma geçtiği belirtildi.

A+A-

ABD ve İngiltere gizli servislerinin, Orta Doğu’da muhtemel terör saldırısı  olabileceği şeklindeki bilgileri iletmesi üzerine diğer ülkeler gibi Rum polisinin de alarma geçtiği belirtildi.

Simerini gazetesine göre Rum Polis Genel Müdürü Mihalis Papayeorgiu, ülkeye(Kıbrıs’a) olası terör saldırısında bulunulacağı endişesine gerek olmadığını, gerekli tüm tedbirlerin aldığını söyledi.

Papayeorgiu, Rum polisinin, ülke içerisindeki ve dışındaki ilgili birimlerle işbirliği içerisinde olduğunu ifade etti.

Lübnan’daki Hizbullah’ın terör örgütleri listesine dahil edilmesi konusunda polisin gerekli önlemleri alıp almadığı sorusu üzerine Papayeorgiu, söz konusu örgütün, listeye dahil edildiği andan itibaren polisin tüm birimlerinin gerekli tedbirleri alması amacıyla bilgilendirildiğini söyledi.

Rum Polisi Basın Sözcüsü Andreas Angelidis ise açıklamasında hafta sonundan itibaren özellikle batı ülkelerinin büyükelçilik binalarında güvenlik tedbirlerinin artırıldığını ifade etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.