1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SABAH 3.30'DA ŞOK EDEN OLAY!
SABAH 3.30'DA ŞOK EDEN OLAY!

SABAH 3.30'DA ŞOK EDEN OLAY!

Üniversite öğrencisi gece evinden çıkıp market alışverişi yaptı ancak evine dönmeye çalışan öğrenci aniden neye uğradığını şaşırdı

A+A-

Kuzey Kıbrıs’ta üniversite eğitimi görmek için bulunan Cem Tekin Turhan dün gece yarısı hem darp edildi hem de soyuldu. Market alışverişi yaptıktan sonra evine gitmeye çalışan Turhan aniden saldırıya uğradı. İki erkek şahıs, Turhan’ı önce darp etti, ardından üzerindeki tüm parasını çaldı.

GECE GİZLİCE YAKLAŞIP, PARASINI ALMAK İÇİN ELİNİ KESTİLER

Olay saat 03.30 sıralarında Gönyeli’ de Suludere sokakta meydana geldi. Kimliği henüz tespit edilemeyen iki erkek şahıs, park alanı içerisinde market alış verişi yapıp evine gitmeye çalışan Turhan’ı aniden kıstırdı. İki şahıs, darp ettikleri Turhan’ın cebindeki parasını almak için elini bıçakla kesti ve pantolonun cebindeki bin 470 TL’yi çaldı. Olayın ardından zanlılar kaçarak uzaklaştı, Turhan ise polise giderek şikâyetçi oldu.

POLİS ONLARIN PEŞİNDE

Sağlık kontrolünden geçirilen Turhan’ın elindeki kesiğin yüzeysel olduğu ve vücudunun bazı yerlerinde darp izi olduğu öğrenildi. Kaçarak uzaklaşan iki erkek şahsın henüz bulunmadığı öğrenilirken, polisin olay mahallindeki güvenlik kameralarını inceleme altına aldığı belirtildi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum