1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. SAÇ DÖKÜLMESİ YAŞAYANLAR DİKKAT!
SAÇ DÖKÜLMESİ YAŞAYANLAR DİKKAT!

SAÇ DÖKÜLMESİ YAŞAYANLAR DİKKAT!

Eğer sizinde saçınız dökülüyorsa...

A+A-

Saçlarınızın dökülmesinden şikayetçiyseniz saç çıkaran yağlar ile çok daha sağlıklı saçların sahibi olabileceksiniz. Saç çıkaran yağlar nelerdir merak edenler için yazımızın devamında tüm detaylar yer alıyor. İşte sağlıklı yapısı ile tercih edebileceğiniz saç çıkaran yağlar…

Saç çıkaran yağlar, özellikle saç dökülme sorunu yaşayan kişilerin merak ettiği şeylerin başında geliyor. Sizler de sık sık saçlarınızın dökülme sorunu ile karşı karşıya kalıyorsanız kullanacağınız saç çıkaran yağlar ile hem saçlarınızın çoğalmasını hem de saçlarınızın çok daha sağlıklı bir hale gelmesini sağlayabilirsiniz. 

Nane yağı

Saç çıkaran yağlar arasında en çok tercih edilen türler arasında nane yağı ilk sırada gelmektedir. Hoş kokusu ile aynı zamanda esans olarak da tercih edebileceğiniz nane yağı saçları çoğaltmasının yanı sıra çok daha sağlıklı bir hale getirmesi ile de tanınıyor. Nane yağının içeriğinde yer alan bileşenler saçlardaki kuruluğu önlerken kaşıntı ve kafa derisi sorunlarına da iyi geliyor. Saç çıkaran yağlar arasında tercih edebileceğiniz nane yağını en yakın aktardan kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.
Argan yağı
Saç çıkaran yağlar nelerdir merak edenler için diğer bir öneri ise argan yağı olabilir. Argan yağı kullanımı ile çok daha sağlıklı, pırıl pırıl ve dolgun saçların sahibi olabilirsiniz. Argan yağı birçok yönden etkili bir ürün olmasının yanı sıra kolay bulunabilir bir ürün olması sebebiyle de ilgi çekiyor. Argan yağı kullanımı için aktarları ya da büyük market zincirlerini ziyaret edebilirsiniz.
Jojoba yağı
Jojoba yağının saç üzerinde birçok faydası bulunuyor. Saçların kırılmasını önleyen, saç derisini yumuşatan ve saçların uzamasını sağlayan özellikleri ile dikkat çeken jojoba yağını şampuan ve saç kremi ile birlikte de kullanabilirsiniz.
Fındık yağı
Saç çıkaran yağlar arasında az bilinenler arasında fındık yağı yer alıyor. Fındık yağı kullanımı ile saç kepeklerinin oluşmasını engelleyebilirsiniz. İçeriğinde yer alan B1, B2 ve B6 vitaminleri ile oldukça kullanışlı bir ürün olan fındık yağını günlük hayatınızın bir parçası haline getirebilirsiniz. Fındık yağını sadece saçlarınızda değil cildiniz üzerinde de nemlendirici etkisinden faydalanmak üzere kullanabilirsiniz.
Menekşe yağı
Saçlarınız dökülüyor ve bunun yanı sıra çok kuru bir görünüme sahipse en iyi kullanım önerilerinden birisi menekşe yağı olacaktır. Menekşe yağını her banyo sonrasında ya da harici biçimde kullanmayı tercih edebilirsiniz. Saçlara parlaklık veren menekşe yağı güzel kokusu ile de en favori ürünlerinizden birisi haline gelecek.
Haşhaş yağı
Saç çıkaran yağlardan bir diğeri ise haşhaş yağıdır. Haşhaş yağı ülkemizin birçok farklı bölgesinden temin edilebiliyor, bunun yanı sıra şehir içlerinde yer alan aktarlardan da haşhaş yağı satın almak mümkün. Dökülen saçları tedavi eden haşhaş yağı bununla birlikte saçları uzatan ve kepekleri yok eden özelliklere de sahip.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.