1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAĞLIK BAKANI AHMET GÜLLE DİKMEN BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL ÇELEBİ’Yİ ZİYARET ETTİ
SAĞLIK BAKANI AHMET GÜLLE DİKMEN BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL ÇELEBİ’Yİ ZİYARET ETTİ

SAĞLIK BAKANI AHMET GÜLLE DİKMEN BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL ÇELEBİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi’yi ziyaret etti.

A+A-

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi’yi ziyaret etti.

Dikmen Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, ziyaret kapsamında ilk olarak Dikmen Sağlık Ocağı’nı ziyaret eden Sağlık Bakanı Ahmet Gülle burada incelemelerde bulunarak, Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi’den belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sonrasında Sağlık Bakanı Ahmet Gülle ve Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, Dikmen Belediyesi’nin Pınarbaşı köyüne yapmış olduğu Pınarbaşı Park Projesi’ni ve Pınarbaşı Sağlık Ocağını yerinde incelediler.

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle’nin burada yaptığı açıklamada, Dikmen Belediyesi’nin bölge insanları için çok güzel çalışmalar yaptığını, Pınarbaşı parkında yapılan çalışmaların da köye ayrı bir güzellik sağladığını dile getirdi.

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Pınarbaşı köyünde yapılan Sağlık Ocağı’nın ise bölgenin en önemli ihtiyaçlarından biri olduğunu ve hizmete girmesiyle birlikte bölgede sağlık sorunu yaşayan vatandaşların Sağlık Ocağı’ndan yararlanabileceğini dile getirerek, Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi’ye bölgelerde yaptığı güzel çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi ise, Dikmen Belediyesi olarak belediye sınırları içerisinde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini ve Pınarbaşı köyünde yapılan parkta çalışmaların tamamlandığını ve parkın 7’den 70’e tüm herkese hitap ettiğini, bununla birlikte Pınarbaşı köyünde bir Sağlık Ocağı’nın oluşturulduğunu ve yakın bir zamanda bölge halkına hizmet vermeye başlayacağını dile getirdi.

Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi son olarak Pınarbaşı köyünde yapılan yeni parkın ve sağlık ocağının önümüzdeki günlerde açılış törenine hazırlandığını belirterek, Sağlık Bakanı Ahmet Gülleye ziyaretlerinde dolayı teşekkürlerini iletti.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.