1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAHİBİ KUZULARINI TANIYINCA YAKAYI ELE VERDİ..
SAHİBİ KUZULARINI TANIYINCA YAKAYI ELE VERDİ..

SAHİBİ KUZULARINI TANIYINCA YAKAYI ELE VERDİ..

Gazimağusa'da Hasan Oy'a ait ağıldan çalınan 14 kuzuyla ilgili

A+A-

Hasan Oy ve çobanı Mükremin Maçka, zanlının sattığı 4 adet kuzuyu tanıyarak polise şikayette bulundu.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Ayşen Toroslu huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Ahmet Özlemler, Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Hüseyin Osum’u tanık olarak dinletti.

Tanık polis, 4- 24 Eylül tarihleri arasında Hasan Oy’a ait ağıl içerisinden 14 adet besi kuzusunun çalındığını söyledi.

Polis memuru, Hasan Oy ve çobanı Mükremin Maçka’nın 25 Eylül tarihinde zanlının İrfan Ateş’e, Ateş’in de İbrahim Gök’e sattığı 4 adet kuzuyu tanıdığını ve polise gelerek şikâyette bulunduklarını bildirdi.

Hasan Oy ve çobanı Mükremin Maçka, zanlının evinde yapılan aramada da 1 adet kuzuyu tanıyarak kendilerine ait olduğunu beyan ettiklerini ifade eden Osum, zanlının ise söz konusu kuzuları nereden aldığı ile ilgili olarak izahat veremediğini kaydetti.

Zanlının babasının da bu 5 adet kuzuyu inceleyerek kendilerine ait olmadığını bildirdiğini anlatan Osum, bu kuzuların zanlının diğer kuzularından kırkılma şekillerinin de farklı olduğuna dikkat çekti.

Henüz bulunamayan kuzular olduğuna ve zanlının serbest kalması durumunda alınacak ifadelere etki etme olasılığı bulunduğuna dikkat çeken tahkikat memuru, soruşturmanın selameti açısından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Savcı Ahmet Özlemler talep edilen süreyi 1 gün ile sınırlandırması üzerine, Yargıç Ayşen Toroslu zanlının soruşturmanın selameti açısından 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını emretti.

 

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.