1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞAKA DEĞİL GERÇEK!
ŞAKA DEĞİL GERÇEK!

ŞAKA DEĞİL GERÇEK!

Burası Başkent!

A+A-

Başkent Lefkoşa’nın en işlek yollarından olan Necmettin Erbakan Caddesindeki asfalt kağıt gibi ortadan ikiye ayrıldı, sürücüler büyük tehlike atlattı
Onur ULAĞ
Başkent Lefkoşa’nın Küçükkaymaklı bölgesindeki Dr. Necmettin Erbakan Caddesi’nde dün akşam saatlerinde görenleri hayretler içerisinde bırakan bir olay yaşandı.
Araç trafiğinin en yoğun olduğu bir saatte, caddedeki asfaltta çökme meydana geldi, sürücüler büyük tehlike atlattı. Kağıt gibi ikiye ayrılan asfaltı gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemeyerek, “Bu yol yapılalı daha birkaç yıl oldu. Bu çökme nasıl olur? Ya çökme esnasında içerisine bir araç düşseydi, bunun hesabını kim verecekti” dedi.
İlginç olayın ardından bölgede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen polis ekipleri yolda gerekli tedbiri alarak trafik akışını sağladı.
Lefkoşa Türk Belediyesi çalışanları da çökmenin neden olduğunu anlamak için olay yerine gelerek çalışma yaptı. Yolda oluşan çökme sonucu bir süreliğine uzun araç kuyrukları oluştu. İlk belirlemelere göre ise çökmenin kanalizasyon veya su şebekesinden olabileceği kaydedildi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.