1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAPIK “TURİST” ŞİDDETİ
SAPIK “TURİST” ŞİDDETİ

SAPIK “TURİST” ŞİDDETİ

KKTC’ye bir hafta önce turist vizesi ile giriş yapan Semih Samur, önceki gün D.G.’ye cinsel tacizde bulunduğu gerekçesi ile tutuklandı. İddiaya göre zanlı, tacizde bulunduğu D.G.’den karşılık alamayınca bu kez dayağa başvurdu

A+A-

KKTC’de turist olarak bulunan zanlı Semih Samur, önceki gün üniversite öğrencisi bir genç kıza cinsel tacizde bulunduğu ve fiziksel şiddet uyguladığı gerekçesi ile gözaltına alındı.
İddiaya göre, zanlı Semih Samur, Lefkoşa Fuar Alanı önünde arkadaşı Yunus Kutlu’nun yönetimindeki araç içerisinde üniversite öğrencisi 19 yaşındaki D.G.’ye cinsel tacizde bulundu.
Zanlının tacizi üzerine tepki veren D.G., araçtan inmek isteyince de zanlı tarafından dövüldü.

Tutuksuz yargılanacak

Zanlı Semih Samur, Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde dün yargıç önüne çıkarıldı.Zanlı hakkında soruşturmayı yürüten polis, Semih Samur’un 11 Haziran 2013 tarihinde KKTC’ye turist vizesi ile giriş yaptığını ve Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir otelde çalışan arkadaşı Yunus Kanlı isimli kişi ile birlikte kaldığını kaydetti.

Zanlı hakkında soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.Mahkeme, zanlının yurt dışına çıkışını yasaklayarak kimlik ve pasaportunun polise teslim edilmesine ve davaları görüşülünceye kadar tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Kaynak:Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.