1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SATIŞA HAZIR BEKLİYORDU!
SATIŞA HAZIR BEKLİYORDU!

SATIŞA HAZIR BEKLİYORDU!

İkisi hakkındaki soruşturma sürüyor!

A+A-

Suna Erden

Girne’de Ürdün uyruklu üniversite öğrencilerinin evinde düzenlenen operasyon sonucu tutuklanan beş kişiden üçü serbest kaldı. İlk etapta tutuklanan Zaid Mohammad Said Khalil Abbas, Anad Amjad Thalji Qatarneh, Amro Osama Salim Rassas serbest bırakılırken, zanlılar Abdullah Al Jumaa ile ve Geri Agushi dün ek süre talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 

SATIŞA HAZIR PAKETLER BULUNDU 

Duruşmada, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri tarafından zanlı Abdullah Al Jumaa’nın evinde yapılan aramada yarım kiloyu aşkın satışa hazır hintkeneviri bulunduğu belirtildi. Polis, aramada yatak odasında komodin çekmecesinde 156 küçük, 4 büyük paket halinde şeffaf renk naylonda 250 gram ağırlığında satışa hazır Hintkeneviri türü uyuşturucu bulunduğunu belirtti. Polis, ayrıca büyük cam kavanoz içerisinde 70 gram ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu, bulunduğunu belirtirken, komodin üzerinde ise içerisinde Hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olan uyuşturucu kırıcıları bulduklarını açıkladı. Aramada hassas terazi de bulduklarını kaydeden polis, ayrıca telefon kutusu içerisinde ise uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan 1 bin 340 TL, 265 Sterlin, 315 Dolar ve 15 Euro Nakit para ile Zanlı-1’in cüzdanı içerisinde 562 TL Nakit para bulunarak emare alındığını kaydetti. 

SORUŞTURMA SÜRÜYOR 

Zanlı Al Jumaa’nın tutuklandığını kaydeden polis, operasyonun devamında ise tespit edilen Geri Agushi’nin de evinde arama yapıldığını, tuvaletin su deposu içerisinde pirinç paketi içerisinde naylona sarılı 5 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu madde ve şeffaf renk streç naylona sarılı yaklaşık 1,5 gram ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu madde, mutfak bangosunda üzerinde ise 2 gram ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulduklarını söyledi. Mesele ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini, aranan şahıslar olduğunu ve alınacak ifadeler olduğunu kaydeden polis, iki zanlının tutukluluk süresinin uzatılmasını talep etti.Mahkeme hakkında soruşturma yürütülen iki zanlının 6 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi. 

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.