1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAVAŞ BOZAT İSTİFA ETTİ!
SAVAŞ BOZAT İSTİFA ETTİ!

SAVAŞ BOZAT İSTİFA ETTİ!

‘’Her gelen başkan ağlamaya devam edecek’’

A+A-

 

Savaş Bozat belediye’deki görevine devam edeceğini duyurdu. Yaptığı açıklamalarda yıllardır savunduğu ve eski yönetimlere sunduğu bir takım düzeltilmesi gereken konuları yeni başkan Mehmet Harmancı ve ekibine de sunduğunu ancak dikkate alınıp değerlendirilmediği için sendika görevinden vazgeçtiğini açıkladı.

‘’Her gelen başkan ağlamaya devam edecek’’

Savaş Bozat amirlik görevi yapan 7-8 kişinin değişmesi gerektiğini hem eski hem de yeni başkana bildirdiğini, ancak konuyla ilgili çalışma başlatılmadığı için görevinden ayrılacağını açıkladı. Bozat, belediyede kar edilmesi gerektiğine dikkat çekerek, söz konusu amirlerin değişmesi ve iş bilen birilerinin getirilmesi gerektiğini savundu. Ben ve buna benzer alternatiflerin belediye başkanına sunulduğunu, ancak dikkate alınmadığını söyleyen Bozat ‘’her gelen başkan ağlamaya devam edecek’’ dedi.

‘’Kararım kesindir’’

Yaptığı açıklamalar yanı sıra dün gerçekleştirilen aylık eğitim programı toplantısında bu kararı aldığını ifade eden  Bozat, Perşembe günü sendika binasında yapacakları yönetim kurulu toplantısında sonuçlanacağını bildirdi. ‘’İstifa kararım kesindir’’ diyen Bozat, Lefkoşa Türk Belediyesi’ndeki görevine kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.