1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SEBEBİ ARAŞTIRILMALI
SEBEBİ ARAŞTIRILMALI

SEBEBİ ARAŞTIRILMALI

Sebebi araştırılmalı

A+A-

Bafra’daki sahile vuran ölü balıklar bölge halkını tedirgin etti, Büyükkonuk Belediye Başkanı Sennaroğlu, Çevre Dairesi’ne çağrı yaparak önlem alınmasını istedi

Bafra köyü sahilinde gölet olarak bilinen deniz kıyısında dünden itibaren balıkların öldüğünü gözlemleyen Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, Çevre Dairesi’ne çağrı yaparak önlem alınmasını istedi.
 

Sennaroğlu şöyle dedi:
“Bugün itibarıyla yapmış olduğumuz gözlemler sonucunda durum çok ciddi boyutlara ulaşmıştır.
Bu konu ile ilgili olarak Büyükkonuk Belediyesi olarak derhal Çevre Dairesini göreve çagırır sebebinin ne oldugunu kamoyuna bilgi vermesi çağrısı yapar, alınacak önlem varsa acilen alınması yönünde belediyemizin de her türlü yardıma hazır olduğunu belirtiriz.

Görüntüler üzüntü verici
Mehmetçik köyü sakini Osman Zorlu, binlerce balığın ölü olarak kıyıya vurması sonucunda Mehmetçik belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli’nin de devreye girdiğini ve alınan su örneklerini tahlil ederek gerekli açıklamalarda bulunacağını bildirdi.

Osman Zorlu, ölü balıklarden pis kokuların yayılması üzerine Mehmetçik Belediyesi’nin sahilden tam 30 torba balık toplayarak, çöplüğe gömdüğünü kaydetti.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.