1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SEÇİM KONDULAR ARTTI ... KİM İZİN VERİYOR?
SEÇİM KONDULAR ARTTI ... KİM İZİN VERİYOR?

SEÇİM KONDULAR ARTTI ... KİM İZİN VERİYOR?

Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte kaçak yapılar boy gösterirken

A+A-

Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte özellikle sahil bölgelerinde kaçak yapılar, olanca hızıyla devam ediyor

Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte özellikle sahil bölgelerinde kaçak yapılar, olan hızla devam ediyor.Genel olarak seçimlerde kaçak yapılara göz yumulması, çarpık yapılaşmaya ve sahil şeritlerinin işgal edilmesine yol açıyor.

Girne Alsancak şeridinde seçimler dolayısıyla kaçak yapılanın arttığı görüldü. Star Kıbrıs, yerel halktan gelen şikayetlerüzerine bölge halkı ile yaptığı röportajlarda, vatandaşların, yetkililerin vurdum duymaz tavırlarından oldukça rahatsız oldukları ve şikayetlerinin gelecek pazar yapılacak seçimler yüzünden kaale alınmadığı bilgisine ulaştı.

“KİM İZİN VERİYOR”
Yetkililerin biran önce tedbir alarak, sahil şeritlerine yapılan inşaatların denetim altına alınması ve yasal yapılaşmaya gidilmesini gerektiğini söyleyen vatandaşlar, “Buradan yetkililerin Girne Alsancak bölgesi de yapılmakta olan kaçak inşaatların kim veya kimler tarafından göz yumduğunu kamuoyu ile paylaşmalarını istiyoruz. Gerek Alsancak bölgesi gerekse diğer sahil şeritlerin de seçim yatırımı yüzünden göz ardı edilmesini tepki ile karşılıyoruz. Madem izin veriliyor ise neden modern yapılar plan çerçevesinde yapılmadığını ve kime neye hizmet edildiğini belirtmeleri gerekmektedir” şeklinde konuştu.

Star Kıbrıs

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.